Şimdi Ara

Amerikadan alınacak bi MacBook Pro nasıl şarj edilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar bulunduğum ilde 2 tane apple yetkili servisi varmış. az önce ipodun kullanma klavuzundan baktım. adres, tel. no vs. hepsi yazıyor. aramadan önce buraya yazayım dedim acaba o yetkili servis bayiinde varmıdır o orjinal 20tl lik uzatma kablosu;

Amerikadan alınacak bi MacBook Pro nasıl şarj edilir?
  • onu biz nasıl bilebilirizki. arayıp sormalısınız. adreslerini bulduğunuz iki servis sadece ipod mu yoksa hem ipod hem mac servisimi onu bilemem. bazı servisler sadece ipod servisi oluyor sanırım. bu arada fiyat konusunda ben 20 tl'ye aldım dedim ama bunun için bir garanti veremem. ben zaten adaptor almışım belki onun yanında uygun fiyatlı vermiş olabilirler. diyorum ya hep varsayımla konuşuyorum. en iyisi arayıp sormak. çekinmeyin sorun lütfen. en doğru cevabı o şekilde öğrenirsiniz.
  • arkadaslar mbp da kullancaksiniz toprakli priz almaya calisin. disi aliminyum olmasindanmidir nedir kasa az da olsa elektrik yuklu oluyor, elini hafif gezdirince fark edebilirsin.. ayrica toprak hatti olmayan evlerde kalorifer petegi yada su borusuna yapilan toprak hatti ise yarar :)
  • konuyu biraz hortlatmış olacağım bu kablodan anadolu yakasında bulmamız mümkün mü?
  • bende bulduğum çözümü yazayım.

mbp ile birlikte 40 dolara apple world traveler adapter kit te getirtmeye karar verdim.
  • 40 dolar biraz fazla değil mi bir çevirici için?
  • 20 TL gibi fiyatlardan bahsedilmiş bu fiyata bulan yok mu? yardımcı olursa seviniriz
  • Ya neden arayıp sormaya çekiniyorsunuz :). Ben ozamanda o fiyata aldığımı söylemiştim zaten. Ama şuan hala varmı varsa aynı fiyatmı veya bana 150 tl lik adaptorun yanındamı o fiyata ikram etti onu bilmiyorum. Sonuçta orası direkt olarak bir mağaza değil. Belki o yüzden biraz daha uygun fiyat vermiş olabilirler. ürün satıyorlar ama öyle alışveriş merkezlerindeki gibi koca vitrinli showroom değiller. Çünkü asıl işleri teknik servis. sadece bir defa adaptorun yanında almıştım ben o kablodan. Sonuçta aramdan öğrenemeyiz. Hani servise yakın biyerlerde işim olsa yanından geçerken sorayım diyecem ama işte ben aldıktan sonra bir daha işim düşmedi. Arayıp sorun çekinmeyin. İsa bey var Ofis iletişimde muhteşem bi insan. Ofis iletişimin adını bu kadar çok vermem sakın yanlış anlaşılmasın reklammış gibi. Hiç bir bağım yok kendileriyle. Ama 3-4 defa hem kendi hem arkadaşlarımın mac leri için başvurduk. Süper hallettiler işimizi. sadece kablo için değil bazı tamir sorunlarımızdada çok yardımcı oldular yani. Şahsen isim veremeyeceğim bazı diğer apple servisleri aynı şekilde yardımcı olmadılar.

• Zaten foruma mesaj atmadan önce istanbul ve izmir deki apple store lara telefon açtım paket olarak satıldığını belirttiler.
  • Ofis iletişimde mi aynı cevabı verdi? Paketlerin fiyatı ne kadar peki?
  • Ofisle görüşmedim.Direk avm lerdeki store lar ile görüştüm.Paket fiyatlarını da sormadım o şekilde işime yaramayacağımdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterm1nd

40 dolar biraz fazla değil mi bir çevirici için?

türkiyede arayıp duracağıma getiririm daha iyi. hem kablo gerçek mi değil mi sorunuda olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OznB

Ofisle görüşmedim.Direk avm lerdeki store lar ile görüştüm.Paket fiyatlarını da sormadım o şekilde işime yaramayacağımdan.

Bi sorun orayada. birşey kaybetmezsiniz.

mağazalar tabi işlerine geldiği için paket satarlar.

hatırlatma:
    quote:

Sonuçta orası direkt olarak bir mağaza değil. Belki o yüzden biraz daha uygun fiyat vermiş olabilirler. ürün satıyorlar ama öyle alışveriş merkezlerindeki gibi koca vitrinli showroom değiller. Çünkü asıl işleri teknik servis.
  • yaw bişi dicem.iphone'unun sarj kablosu ile macbook'larınki aynı değilmi? iphone kablosu alırsın bi tane..onun ucunu çıkarır mac'inkine takarsın olur biter belki?
  • onemli olan adaptore prizden aldigi elektirigi gondermesi degil mi sonuctada adptorler universal 110-220 ben yukarda gosterilen siyah basit aparattan kullaniyorum hem uzatma ile hemde uzatma olmadan fakat yukarda gosterilen bu http://www.focalprice.com/IA042W/goods_related.html aparati takip kullanan var mi siparis gecicem ise yararmi daha sekil durur hic olmassa bide o siyah parca uzatma olmadan duvardaki prize tutunamiyor adaptorun agirligi yuzunden
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.