ordan alıp passporta kaydettirilip direk türkiyede kullanılabilecek şekilde iphone 3gs fiyatları neledir nerden alınır uyguna?
quote:Orijinalden alıntı: owin benim bulduğum en ucuz unlocked telefon fiyatı 335$ o da ebay de sıfır daha ucuzunu bilen var mı linkini verebilir misin hocam? satıcı güvenilirse alıcam da amerikadaki bir arkadaşa yollatmak istiyorum
iphone 3gs 32gb 1100tl. yurtdışından geldi kayıtlı. kartını tak çalıştır yani. isteyenler öm atabilir.
arkadaşlar reklam yapmayalım başlıkta dürüstçe bir şey sordum aynı şekilde cevap istiyorum ben zaten amerikada yaşıyorum türkiye rakamları anlamsız
quote:Orijinalden alıntı: owin arkadaşlar reklam yapmayalım başlıkta dürüstçe bir şey sordum aynı şekilde cevap istiyorum ben zaten amerikada yaşıyorum türkiye rakamları anlamsız Hocam amerikada yasiyosan sen dha iyi bilirsin canim bizden :)
arkadaşlar ebaydan telefon getirtmek kolay değil biraz araştırın.gümrükte takılır. (telefon özellikle)
abi 335'e unlocked bulduysan daha ucuzunu arama derim hemen al fiyatı mı 335 ti yoksa açık artırmadamıydı dikkatli baktın mı peki ? hemen al'ı 335 se zaten coktan satılmıstır bence.. quote:99 $ hocam!! Burada 1800 Lira!!!!