Şimdi Ara

amerikada lise okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lise 2deyim amerikaya gitmeyi çok istiyorum bir miktar toplu param var oraya gitsem nerelerde okuyabilirim diye araştırma yaptım peki devlet okullarına gidebilirmiyim orada

• quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

arkadaşlar ben lise 2deyim amerikaya gitmeyi çok istiyorum bir miktar toplu param var oraya gitsem nerelerde okuyabilirim diye araştırma yaptım peki devlet okullarına gidebilirmiyim orada

az bekle lise için paranı çarçur etme üniversite okumaya gidersin ama çok para lazım çok
  • Kızlar teklif ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scapin

quote:

Orijinalden alıntı: subaruhastası

arkadaşlar ben lise 2deyim amerikaya gitmeyi çok istiyorum bir miktar toplu param var oraya gitsem nerelerde okuyabilirim diye araştırma yaptım peki devlet okullarına gidebilirmiyim orada

az bekle lise için paranı çarçur etme üniversite okumaya gidersin ama çok para lazım çok

orada devlet okulları var ama f1 vizesi veriyorlar ewn fazla 1 yıl kalabiliyorsun peki gittiğimde bir kadına evlenme teklifi edip evlenirsem ve orada yaşamaya hak kazanırsam ne olacak

• nick-konu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınavı var bunun 1 yıl öğrenci değişim tarzı bi programla gidiyorsun para vermeden, ama ingilizcenin iyi olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

sınavı var bunun 1 yıl öğrenci değişim tarzı bi programla gidiyorsun para vermeden, ama ingilizcenin iyi olması lazım.

ingilizce iyi araştırdım eğer devlet okuluna gidersen 1 yıl okuma şartı var birde 13.000 -21.000$ arasında para alıyorlar 1 yıl devlet okulunda okurum 1 yılda özel okula giderim özel okul masrafıda 13.000-80.000$ arasında değişiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMERİKADA TIP OKUMAK İMKANSIZ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.