Şimdi Ara

Amerikada kullanilamayan iphone 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Suan amerikadayim. Bugun bir telefoncuyla gorustum iphone 5 alamk icin. Elinde kapali kutu a1429 model unlock bir iphone 5 vardi. telefonu amerika icinde kullanamiyormusuz. Kullanirsan 30 gun icerisinde kapanir dedi. Diger ulkelerde bir sikinti olmaz istedigin gibi kullanirsin dedi. Daha once boyle bi olay yasayan var mi acaba. Amerika da kullanilamayan iphone ilk defa duydum ben. O yuzden adama da tam guvenemedim. Alip almamak arasinda kararsiz kaldim. Sizce alsam Turkiyede bir sorun yasar miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle bir olay olmaz. O kapali kutu falandir da calinti falansa bi sekilde amerikada kullanimi engellenmistir. Yoksa sim-kilitli olmayan her iphone amerikada kullanilir.

• 30 gun kullanabilirsin dedigi icin acaba turkiyede ki gibi pasaport kaydi tarzinda bir uygulama amerikada da mi var diye dusundum. Apple store gidip imei sorgulatsam cikar mi acaba calintimi oldugu falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: csk_N

30 gun kullanabilirsin dedigi icin acaba turkiyede ki gibi pasaport kaydi tarzinda bir uygulama amerikada da mi var diye dusundum. Apple store gidip imei sorgulatsam cikar mi acaba calintimi oldugu falan.

Amerikada kayit tarzi bir olay yok. Apple store gitmeniz konusunda da bir sey diyemeyecegim.

• Hocam nerden baktiniz bide kac para dedi bende amerikadayim 5s alamaycam galiba uretim darligi varmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Virginiadayim bn. 500 dolar dedi. Acilmamis kutu.

• quote:

Orijinalden alıntı: csk_N

Virginiadayim bn. 500 dolar dedi. Acilmamis kutu.

Tesekkur ederim hocam bende o fiyatlara bulursam 5 alacam sanirim. 5s zor 25. De donuyorum cunku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • karti K kullanıcısına yanıt
    Ebay de falan sprint unlocked kapali kutu
    var 500 dolara. Onlardan alsak Turkiyede sorun cikarir mi acaba. Sprint olanlar digerlerine gore daha ucuz. Onun da nedenini merak ediyorum dogrusu.

• Lte olayindan bahsetmistir belki o modelin lte si amerikada calismiyor

• alcarzer44 kullanıcısına yanıt
    Haklisin bak bu acidan dusunmemistim de telefonun 30 gun sonra kapanacak olmasina anlam veremiyorum.

• "Why can't we use after 30 days homie, is there somethin' shady 'bout this phone?" diye sor bakalım ne diyecek.
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Türkçesi ni yazsan o ceviripte karsiya anlatamicak mi adam sonucta orda ingilizce konusup sorunu öğrenmiş , iingilizce bilmese neyse

• A1429 tum dunyada LTE calıstırır ve kullanılır, A1428 sadece Amerıkadakı LTE yı calıstırır ama telefon avrupadada kullanılır sadece LTE calısmaz.. Fark bu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPuma

Türkçesi ni yazsan o ceviripte karsiya anlatamicak mi adam sonucta orda ingilizce konusup sorunu öğrenmiş , iingilizce bilmese neyse

ya dur eleman ingilizce şovu yapıyordu bize, bozma...
  • quote:

Dalga geçiyorum ya. Bu aralar Grand Theft Auto 5 oynuyorum da, oradaki Franklin'in (siyahi ana karakter) dilinden konuştum. İngilizce şovu yapmak istesem daha düzgün bir dil kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 20 Eylül 2013; 12:08:31 >

• hey dostum senin problemin ney, ingilizce biliyor olman mi

• Lanet olsun ahbap, tek sorun ingilizce biliyor olman

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

Dalga geçiyorum ya. Bu aralar Grand Theft Auto 5 oynuyorum da, oradaki Franklin'in (siyahi ana karakter) dilinden konuştum. İngilizce şovu yapmak istesem daha düzgün bir dil kullanırdım.

GTA 5 i PC den mi oynuyosun hocam?

• Pinphone 5s te oynum ben o gta 5 i

• quote:

Orijinalden alıntı: number352

quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

quote:

GTA 5 i PC den mi oynuyosun hocam?

PC'de çıkmadı. Xbox 360'ta oynuyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.