Şimdi Ara

Amerika'ya uçak bileti alacağım. Bi kampanya veya fırsat var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerika'ya gideceğim.Uçak bileti alıcam ve bilet yaklaşık 3000 TL. Bileti alırken faydalanabileceğim bi kampanya, fırsat vs. var mı? Aklıma bi tek kartla alırsam az bi şey bonus para kazanacağım geliyor.
    Shop & Miles nedir ? Nasıl bi şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furer -- 20 Ağustos 2011; 0:11:17 >

• güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: furer

Amerika'ya gideceğim.Uçak bileti alıcam ve bilet yaklaşık 3000 TL. Bileti alırken faydalanabileceğim bi kampanya, fırsat vs. var mı? Aklıma bi tek kartla alırsam az bi şey bonus para kazanacağım geliyor.
    Shop & Miles nedir ? Nasıl bi şey?

Merhaba ;
    Öncelikle Shop & Miles nedir ? Nasıl bi şey? ;
    THY nin uçtuğunuz mil kadar puan kazandıran bir sistemi. Yani buradan Antalya atıyorum 5000 mil. Hesabınıza 5000 miles puan yükleniyor. Sonra bu miller birikiyor birikiyor gene atıyorum Ankara uçak biletini 10000 mile alabiliyorsunuz. Eğer miliniz yeterse bilet bedavaya geliyor.
    *Pahalı biletlere gelecek olursak. ; THY'nin Amerika ve çevresine giden uçakları muhteşem. Bizzat girip test ettim. Bizim yurtiçi hatlara koydukları uçakların First Class ları Amerika uçaklarının ekonomi sınıfı ile neredeyse eşdeğer. Bilet pahalı ancak kalite ve konfor da fazla. Bu THY için benim görüşlerim. Ama dersiniz ki "Ben biraz daha ucuza uçak bileti bulayım. O zaman aynı otobüs yolculuğunda olduğu gibi yerli firmalara yani ABD menşeli havayollarına yöneleceksiniz. Ki bunlar da American Airlines ve Delta Airlines'dan ibarettir. Yardımcı olabildiysem ne mutlu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagin08 -- 21 Ağustos 2011; 18:52:46 >

• @cagin08 güzel açıklamış.
    Aktarmalı uçuş yapman ekonomik olarak daha mantıklı.Çünkü yılın bu en yoğun döneminde pek mümkün değil iyi bir kampanya bulmak.
    expedia.com dan iyice bakablirsiniz.
  • saolun arkadaşlar
  • KLM Havayollarının Amsterdam aktarması ile ABD uçuşlarının ekonomik olduğunu duymuştum. ABD ye hem okumak hemde çalışmaya gidenlerin oluşturduğu bir site vardı. O sitede uzunca bu konu işlenmişti. Oradan aklımda kalmış... Bir araştırın isterseniz...
  • Gidiş ve dönüş tarihini söyle sana en ucuz fiyatı veriyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu inceleyin 449 tl dünyanın her yeri var şu an.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm
  • kalacak oldugun dönem eğer uzunsa bilet fiyatları biraz daha yüksek olabilir eğer kısa dönem kalacaksan thy eylül gidiş ekim dönüş 538 € ya washington bileti vardı bugün. klm de ise amsterdam aktarmalı olarak bu fiyat 560 € fakat daha uzun dönemli de alabilirsin bu bileti.
    benim de gitme durumum var ben de araştırmalardayım..
  • http://www.momondo.com/Cheap_Flights.aspx?search=true&O=SAW&D=AUS&DD=07-09-2011&RD=09-09-2011

şu an fiyat itibari ile 2065 USD. Kalacağın süreye göre fiyatlar oynuyor.
  • acaba çok önceden aktarma fln farketmez en ucuza nasıl alınır yaklaşık ne kadar tutar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv

acaba çok önceden aktarma fln farketmez en ucuza nasıl alınır yaklaşık ne kadar tutar

Konuyu inceleyin 449 tl dünyanın her yeri var şu an.

http://forum.donanimhaber.com/m_43479733/tm.htm
  • öğrenciyim ciddi harcamam yok harcadığımdan geri pay almaca bana yaramaz
  • güncel babam git bilet bak dedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.