Şimdi Ara

AMERIKA !!! HANGI EYALET ??? LISE ICIN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
176
Cevap
9
Favori
6.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunlar ozel okullar. devlet okulları paralı falan degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: WadeFB

bunlar ozel okullar. devlet okulları paralı falan degil

Verdigim sayfanin asagisinda gorebilirsiniz devlet okullarinin ucretlerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 16 Ocak 2014; 7:05:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WadeFB

bunlar ozel okullar. devlet okulları paralı falan degil

Sizce ozel okul mu devlet okulu mu tercih etmeli

• InCroyable kullanıcısına yanıt
    amerikadaki liseler o siteden ibaret degil. new yorkta 1 tane mi devlet okulu var? onu niye parali gostermisler gerci cozemedim.

ozel okullar genelde catholic yani dini okullar. Tabiki devlet daha iyi
  • Türk Liseli heryerde liseli nere gidersen git kardeş :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: u9ur10

Türk Liseli heryerde liseli nere gidersen git kardeş :D:D

• Shadow_Shooter S kullanıcısına yanıt
    Abi sana yazin bir soru sormustum cevaplayacagim demistin daha sonra hic girmedin foruma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • NJ,MA,CA son olarak NY tavsiyem bu 4ünden biri universite icinde iyi arastir CC ile universite hayatina devam edersin belki ona gore eyalette secebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

Abi sana yazin bir soru sormustum cevaplayacagim demistin daha sonra hic girmedin foruma

Hatirlamiyorum, ozelden tekrar sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcancan

NJ,MA,CA son olarak NY tavsiyem bu 4ünden biri universite icinde iyi arastir CC ile universite hayatina devam edersin belki ona gore eyalette secebilirsin

Tavsiye için tesekkurler

• Tartışmasız boston .
  • quote:

Orijinalden alıntı: IDasweTI

Tartışmasız boston .

Okul oneriniz var mi ? Tavsiye icin tesekkurler ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: InCroyable

quote:

Tartışmasız boston .

Okul için önerim lise olduğu için yok,fakat harvard , MİT gibi büyük üniversiteleri barındırıyor,bunlar en önemlileri fakat 20 'ye yakın üniversite var şehirde. Birde öğrenci şehri boston ve rahattır.
  • quote:

quote:

quote:

Tartışmasız boston .

Okul için önerim lise olduğu için yok,fakat harvard , MİT gibi büyük üniversiteleri barındırıyor,bunlar en önemlileri fakat 20 'ye yakın üniversite var şehirde. Birde öğrenci şehri boston ve rahattır.

Siz olsanız devlet okulu mu secerdiniz ozel okul mu ? İkiside yaklasık olarak aynı fiyata geliyor
  • quote:

Lise eğitimi icin Amerikaya gidiyorum seneye biz 7 tane eyalet sectik :
    California , New York , Texas , Pensilvanya, Florida ,Massachusetts , Illinois sizce hangisi ? Başka eyalet önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz şimdiden yardımcı olan herkese tesekkurler

csb

sen ny yazmışsın ama dünya ticaret merkezinde oturmak kolay değil kardeşim köhne bi çatı katı bile 4000 dolar kirası var aylık neyin kafası bu

diğer eyaletleride izlediğin filmlerden yazdın sanırım neyse bizim ülkede herkesin bi amerika hayali var zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

quote:

Lise eğitimi icin Amerikaya gidiyorum seneye biz 7 tane eyalet sectik :
    California , New York , Texas , Pensilvanya, Florida ,Massachusetts , Illinois sizce hangisi ? Başka eyalet önerileriniz varsa onları da belirtebilirsiniz şimdiden yardımcı olan herkese tesekkurler

csb

sen ny yazmışsın ama dünya ticaret merkezinde oturmak kolay değil kardeşim köhne bi çatı katı bile 4000 dolar kirası var aylık neyin kafası bu

diğer eyaletleride izlediğin filmlerden yazdın sanırım neyse bizim ülkede herkesin bi amerika hayali var zaten

Ben zaten Kanada'da okuyorum dondurup geldim turkiyeye seneye Amerika'ya gidiyorum karar verebilirsek kabul kağıdımın ss ini atarim.Eyalet konusuna gelince de ailem ny dan yana rahat ulaşabilmek icin okul fiyatları zaten her eyalette aynı iyi okula gidiyorsan.Ayrıca bu sene ki okuluma bile 30 bin dolar oduyorduk ny da da cok rahat 35-40 bin dolara okul bulunuyor.Amacım burada yasayan insanlardan bilgi almak..Konu dısı degil farkındaysan burası.Senin için ulaşılamaz olabilir herkesi bir tutma kendinle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InCroyable -- 17 Ocak 2014; 2:46:59 >

• Los Angeles Amerika'nın kesinlikle en iyi şehri ! Ondan sonra New york ardından da San francisco düşünebilirsin. Los Angelesde özellikle şehir dışında olan Santa Monica oldukça ünlü ve çok muhteşem bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Los Angeles Amerika'nın kesinlikle en iyi şehri ! Ondan sonra New york ardından da San francisco düşünebilirsin. Los Angelesde özellikle şehir dışında olan Santa Monica oldukça ünlü ve çok muhteşem bir yer.

Bilgilendirme icin tesekkurler :) California , Massachusetts veya New York arasindan yapacagiz tercihimizi .Ben agirlikli olarak California yi dusunuyorum ( Los Angeles , San Francisco , San Diego ) Ailem ise ulasim kolayligi ve tanidik olmasindan dolayi NYC den yana.Sizce devlet okulu mu ozel okul mu secmeli

• Eğitim için birşey diyemeyeceğim
  • Egitim icin Mass. Amerika'da egitim sistemi en iyi eyaletlerden biri. Herhangi bir sorun varsa cevaplayabilirim Massachusetts'de lise ile alakali.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.