Şimdi Ara

???? AMERİKA hakkında sorular ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar amerikaya 2 ay icerisine eğitim amacli gidecegim . Bu benim ilk yurtdışı deneyimim olcak ve daha

once amerikaya gitmis illa ki bir kac kisi forumda vardir . Bu hususta bir kac sorum olcak kendilerine ...

1. THY ile ucusta goturulebilcek agirlik ve valiz sayısı kactır ? ( 2 şer valiz 23 kg agırlık dıye bılıyorum, bu agırlıklarda esneme oluyor mu ? )

2. Amerika da hangi sehirleri onerirsiniz gelismislik /maddi / iklim / suc orani olarak ?

3. Burda goturulcekler icerisinde kesinlikle şunu yanınzda getirin dediginiz biseyler var mı ?

4. Barinma olarak ne tavsiye edersiniz ?

5. Cebimizde nekdr miktarda parayla gelmemizi onerirsiniz ? Ayrıyetten turkıye abd arasında para transferı ıcın ne onerirsiniz ?

Şimdilik aklıma bu sorular geldi . Cvp verirseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baskentAnk06 -- 27 Ekim 2015; 15:04:26 >

• - THY ile gidecekseniz star ailliance üyesi olduğu için sıfır esneme payı var. (havalimanı personeli olduğum ve tanındığım için 25kg ile gittim. check-in'deki arkadaşım tartıya bakmadı bile. etiketi yapıştırıp gönderdi. Dönüşte de JFK'da da hiç bir sıkıntı yaşamadım)

- new york'ta 10 gün kaldım.. kız arkadaşım işte olduğu zamanları tek başıma geçirdim. Hatta harlem'de ikinci el pazarına gittim tek başına. O kadar zencinin arasında pazarda dolaştım, pazarlık ettim. ikinci el ama neredeyse sıfır kondüsyonda fotoğraf makinesi lensleri aldım. Zaten new york belediyesi harlem'e el atmış durumda. Eski yapılar yıkılıyor yerine büyük binalar ve villa tarzı evler yapılıyor. Bir nevi kentsel dönüşüm.

- kız arkadaşımın evi manhattan'da bir gökdelenin 37.katındaydı. O yüzden konaklama konusunda sıkıntı yaşamadım. Bir daha gidersem airbnb.com'dan ev kiralarım. günlük 40-50 dolara bronx ya da staten island taraflarında çok güzel evler var. (kız arkadaşımdan ayrıldım). new york'ta metro çok iyi yapılanmış. Her yere metro var. merkeze uzak demeyin hiç. Çin mahallesinde hosteller var 10-15 dolara ama pek hijyenik değilmiş. iyi araştırmak lazım

- Ben biraz gittiğim ülkelerde alışverişi sevdiğim için 10 günde new york'ta 2200 dolar harcadım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.