Şimdi Ara

Amerika'dan Telefon mu alsam yoksa başka şeyler mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iphone 4S kullanıyorum ama İOS'tan sıkıldım uzun süredir HTC ONE almak istiyordum. Buradaki fiyatı 650 dolar.

Travel planımı yaptım ona para ayırdım. Sizce kalan paraya telefon mu alsam, yoksa kıyafet,zippo,hediyelik,kulaklık vsvs tarzı şeyler mi alsam ?

Seneye de gelmeyi düsünüyorum yoksa parayı harcamayıp biriktirsem mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 16 Ağustos 2013; 4:40:19 >

• İOS
  • htc one alsan seneye htc one2 çıkar bence çok iyi gelirli birisi değilsen bekle çünkü 1 senede telefon dünyası acayip değişecek.
  • O zamanda one2 alırsa one3 cıkacak bence 2 sene beklesın
  • En iyisi ölürken alayım en son model telefon kullanmıs, gözüm açık gitmemis olurum.
  • Gtx 770 or HD 7970

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Gtx 770 or HD 7970

bunları al yeter hocam şekilleri yeter
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

Gtx 770 or HD 7970

bunları al yeter hocam şekilleri yeter

Olmadı 760+ h100i + fx 8350 + gd 80 alınır keyfe bakılır. ( gd80 tr de yok)

• kıyafet zippo daha iyi geldi , bakın işte canın ne istiorsa al , illa bunu alacağım diye gezme, bir şey alacağım diye de gezmenden tozmandan kısma önce gönlünce eğlen, iyi yolculuklar
  • Elektronik al ses sistemi kulaklık filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

kıyafet zippo daha iyi geldi , bakın işte canın ne istiorsa al , illa bunu alacağım diye gezme, bir şey alacağım diye de gezmenden tozmandan kısma önce gönlünce eğlen, iyi yolculuklar

Levis jean 25-40 dolar. Lacoste gomlek tisort 50 dolar. Ayakkabilar 50-100 dolar.

Zippom var ama burada zippolar 10-30 dolar

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Iphone 4S kullanıyorum ama İOS'tan sıkıldım uzun süredir HTC ONE almak istiyordum. Buradaki fiyatı 650 dolar.

Travel planımı yaptım ona para ayırdım. Sizce kalan paraya telefon mu alsam, yoksa kıyafet,zippo,hediyelik,kulaklık vsvs tarzı şeyler mi alsam ?

Seneye de gelmeyi düsünüyorum yoksa parayı harcamayıp biriktirsem mi ?

Kanka htc one alacaksan googlin sitesindeki google edition modelini al , hem guncellemelerin sikintisiz olur nexuslar gibi hemde trde daha pahaliya satilacak henuz satilmiyo aklinda olsun 600 dolardi sanirim linki eklerim esitlerim buraya

edit
    https://play.google.com/store/devices/details/HTC_One?id=htc_one&hl=tr

Ben nexus 5i beklicem o ayri
    gerci o paraya cok guzel bi ultrabook alabilirsin de klavyede ş yok , ç yok trye gideceksin garanti yok, yedek parca yok .biraz sakat ama gozumu karartip alicam galiba bi touchscreen ultrabook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 16 Ağustos 2013; 7:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

kıyafet zippo daha iyi geldi , bakın işte canın ne istiorsa al , illa bunu alacağım diye gezme, bir şey alacağım diye de gezmenden tozmandan kısma önce gönlünce eğlen, iyi yolculuklar

Levis jean 25-40 dolar. Lacoste gomlek tisort 50 dolar. Ayakkabilar 50-100 dolar.

Zippom var ama burada zippolar 10-30 dolar

getirsen buraya ne kadara verirsin,veya getirme şansın var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.