Şimdi Ara

Amerika'dan Supplement (indirim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ağustos ayında Amerika’dan dönerken getirmiş olduğum supplementleri satmaktayım. Toplu alımlarda pazarlık olabilir. 553 725 56 26 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz. (Gün içinde çalıştığım için dönüş sağlayamayabilirim. O yüzden, WhatsApp ya da SMS daha rahat olacaktır.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paloveraci -- 29 Ekim 2018; 2:26:34 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • Fiyatları da yazabilir misiniz hocam birde orjinalliği için bi fatura gibi bisey var mıdır acaba

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazan fiyatlar indirimli fiyatlar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • True Grit Thermo bu yag yakıcı mı türkçe kaynak bulamadım nasıldır kendileri
  • Nutrex Lipo 6 Black Ultra Concentrate amazon vb siteler de fiyatı 25 dolar...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hknaltdes kullanıcısına yanıt
    O kadar komik bir yorum yapmışsınız ki. Burada Türkiye'de 300.000 TL verdiğiniz araba, Avrupa'da 30k €, Amerika'da aynı şekilde 30-40k $. Bizim durumumuzda, sen Lipo 6'ya Türkiye pazarında bulabiliyor musun? Hayır. Ancak birisi yurtdışından getiriyorsa.. Aynı şekilde, nasıl ki bugün bir ürün için farklı yerlerde çok farklı fiyatlar görebiliyorsan, Amerika'da da ürünü nereden aldığına göre fiyat değişecektir. Belli ki bu ürünlerin muhatabı değilsin. Laf olsun torba dolsun yorum atmışsın. Bu bakış açısıyla hayatta eminim ki çok başarılı olursun :)
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün

  • paloveraci P kullanıcısına yanıt
    Sen ürün getirirken vergi falan verdigin icin araba örneği verdin degil mi bay ticari zeka...
    Burada cok yurtdisindan ürün getirip satan oldu bide senin gibi fiyatlari sisirip bilmeyen kisilere fahiş fiyattan satan oldu...
    Ürünlerin fiyati normalse neden indirim yaptin onu soyle bence sen..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hknaltdes kullanıcısına yanıt
    Birincisi ben bu işin ticaretini yapmıyorum. Bu ürünleri kendim ve yakınlarım için getirmiştim. Çeşitli sebeplerden elimde kalanları satıyorum. (Ki bu durumun mali açıdan illegal hiçbir yanı yok. Yıllık belli bir limit altında kişi kendi eşyalarını elden çıkarabilmekte- seni bu kadar ne gerdi anlayamadım?) Eskisi gibi spor da yapmadığımdan, ve bu tarz ürünlerin rahat satılabildiği sanal marketlerde yaşanan mali sıkıntılardan ötürü bu tip ürünleri alıcısına ulaştırmak daha fazla vakit alıyordu. Ürünlerin bir son kullanma tarihinin de olduğunu varsayarsan neden indirim yapıldığını çok rahat bir şekilde anlayabilirsin. Bir ikincisi, sana verdiğim sadece bir örnek. Ben sana burada satılmayan bir ürünü sunuyorum. Tabi ki de piyasadaki çöp ürünlerden daha fazla ödemek durumundasın. Bu ister hoşuna gitsin ister gitmesin. Ya alırsın ya almazsın. Gidip de yok internet sitesinde 25$' a satılıyor da bilmem ne de gibi saçma bir yorum atmazsın. Ayrıca, madem detay istiyorsun buyur detay. Amerika'da herhangi bir ürün aldığında + vergi ödüyorsun ve Avrupa'daki gibi tax free olayı yok. Ayrıca, kargonun bedava olması için de genellikle 100$ civarı ürün alman gerekiyor, aksi takdirde + para ödemek durumunda kalıyorsun.
    Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu yaklaşımından ekonomi namına bir şey bilmediğini anlıyorum. Hiçbir zaman piyasada fiyat maliyet + kar olarak hesaplanmaz. Her zaman talebe göre belirlenir. Sen bir malı 2 liraya mal edip 30 tl ye alıcı bulabiliyorsan bu başarıdır. Ayrıca, 30 tl veren adamı da enayi yapmaz. Bu o ürün için piyasa fiyatıdır. Aynı ürünü daha ucuza bulabiliyorsan, her zaman gidip oradan alabilirsin. Benim hiçbir zaman ürünleri nolur satıyım gibi bir derdim olmadı. Bir sürü insan telefonla ulaştı, bir sürü insanı da fiyattan dolayı geri çevirdim.
    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.