Şimdi Ara

American Pie Reunion (2012) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
196
Cevap
0
Favori
14.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu American Pastasina bir turlu sevemedim zevk meselesi.

Orijinalden alıntı: Melladin

Vasatı geçemedi

Abarttınız..
  • İlk 3 film tadında geldi bana gayet beğendim.Düğünden sonrasını pek sevmiyordum zaten eski kadronun toplanması güzel olmuş.Seann William Scott'ta çok iyi gidiyor o role be abi tip falan tam oturuyor yani dallama rolü için

Orijinalden alıntı: Roi-Aic

siz siz olun kız arkadaşınızla gitmeyin

Noldu

Tencere kapağı sahnesinden dolayı mı?

Zaten bu filmin adını bile söylemek panik havası yaşatıyor beraber filme gitme cesareti baya aşmış. Salondaki tek bayan kız arkadaşınız olmuştur heralde o filmde.

Orijinalden alıntı: Viseinn

quote:

Tencere kapağı sahnesinden dolayı mı?

evet hocam o sahneden dolayı

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Zaten bu filmin adını bile söylemek panik havası yaşatıyor beraber filme gitme cesareti baya aşmış. Salondaki tek bayan kız arkadaşınız olmuştur heralde o filmde.

daha önceki serilerini izlemediğim için film hakkında bilgimiz yoktu. sadece ismini duymuştum. filminde 5. haftası olduğu için koca salonda 3 kişiydik.

• nete düşmedi mi ya
    Soylu beylerim, hemcinslerim de sık sık rastlandığı gibi ağlamaya yatkın değilim ben; o boş yere dökülen yaşları bende görmemek merhamet kaynaklarınızı kurutacak belki; ama burama yerleşmiş öyle bir acı var ki, onun yakması gözyaşlarının boğulmasından beter.
    William Shakespeare
    En iyi filmler Listem
  • beğenmedim

Orijinalden alıntı: imperial crusader

beğenmedim

+10

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • Çekmeye başlıcam ama netim leş durumda
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • Sinemada izledim ve uzun zamandır bir filme bu kadar gülmemiştim.

Bilen varmı nerden bulurum ?

Beşiktaş JK /\/ Real Madrid CF
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

sinemada izlediğimde kesik bi kaç sahne vardı. bugün 720p unrated indirdim izledim aynı sahneler bunda da yoktu. fragmanda olan sahneler filmde niye yok bilen var mı :)

İndirdiğin sürüm Extended Cut değilse/ise bundan kaynaklanıyor.

@Real Madrid, Hocam %10 tamamlamışlar 1-2 güne hazır olur tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 1 Temmuz 2012; 2:50:12 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.