Arkadaşar Bu diziye başlayanlar, İzleyen veya izleyip bitirenler var mı? Yorumlarınızı alabilir miyiz? Korku-Gerilim tarzı bişey Paranormal activity Filmi gibi bişey mi?
Dizi izlenesi bir dizi mi acaba? Bilgi verir misiniz?
Teşekkürler.
Ben basladim ilk sezon bitmek uzere kesinlikle tavsiye ederim. Hem surukleyicilik hem gizem hem de gerilim bir arada. Pisman olmazsin basla hemen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Şunu en başından söyleyeyim korku dizisi değil , ne kadar da korku dizisi olarak geçsede her zaman ki gibi gerilim ön planda.Birinci ve ikinci sezonda da korkutacakmış gibi bir giriş yapılsada ilerleyen bölümlerde yerini gizem ve gerilim e bırakıyor.Sezonları kopuk kopukta izleyebilirsin birinci ve ikinci sezon arasında ki tek bağlantı oyuncuların aynı olması onun dışında hiçbir benzerlikleri yok.
Son olarakta izlemeni tavsiye ederim sürükleyici bir dizi.
2 sezonunu da izledim. Gayet güzel dizi, ve korku değil. Sürükleyici şekilde olay örgüsü var, ama bana göre her iki sezonun da sonunda cevaplanmayan sorular kalıyor (Her sezon tamamen farklı bir öykü içerisinde dizi)
quote:
Orijinalden alıntı: Bakan Oğlu
Ben basladim ilk sezon bitmek uzere kesinlikle tavsiye ederim. Hem surukleyicilik hem gizem hem de gerilim bir arada. Pisman olmazsin basla hemen.
Teşekkürler. merak ettim bak şimdi :) Supernatural izliyorum. 8.sezonun sonlarına geldim. Supernatural ı bitirir bitirmez buna başlıyorum.