< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🟦 American Express® Türkiye [ANA KONU] (88. sayfa)
-
-
E-ticaret kampanya koşullarında aşağıdaki gibi bir madde var. Bununla alakalı olabilir.
• Hepsipay Cüzdanım ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepsipay cuzdanla yapmadim, kart nosu girip 3D ile islemi tamamladim.
Benim zaten kampanyaya girdi, girmedi ile ilgili bir problemim yok, HB sektor bilgisini gostermek icin paylastim.
Edit: Shop&Fly konusunda da market gectigi ile ilgili paylasim yapilmis.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rothloriel -- 16 Ağustos 2024; 19:39:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Denemek için dün gece bir aksesuar alıp Garanti Pay ile ödedim, o da market olarak geçti.
Bu durumda HB harcamalarının e-ticaret kampanyasına dahil olmasının da anlamı kalmıyor zaten, onunla alakası olabilir mi diye paylaşmıştım ama HB bütün harcama tiplerini market olarak bildiriyor demek artık.
Evet artik butun Pazaryerlerini market olarak bildiriyorlar fakat Market kampyanasina da dahil edilmiyor bilginiz olsun. Yani sadece e-ticaret kampanyalarinda gecerli olur ve varsa garantipay kampanyalarinda. Diger kampanyalarda e-ticaret alisverisleri gecerli olmuyor.
-
Arkadaşlar merhaba, ben amex platinum kartımı dün aldım.
Bugün seyahat hattını aradığımda 100.000 MR'ın seyahat hattındaki tl değerini sordum ve bana 333 tl dendi.
2 kat çarpılmış hali buymuş. 'Yani normal değeri 166 tl mi?' dedim 'evet' dedi...,
Burada sayfalarca 200 kat vs yazılmış ama alakası yok.
100.000/ 166 = 600 kat değersiz.
Bu ne arkadaş?
Acayip az değil mi?
Ben 10 yıldır Adios-Parafly vs kullanıyorum ve bunların seyahat hattındaki f/p'si AMEX'e göre en az 10 kat daha iyi.
Benim bilmediğim başka bir özelliği falan mı var amex'in? espri olacak ama abd vize başvurusunda pozitif bir etkisi mi var ki, hiçbir albenisi olmamasıa rağmen aylık 7250 tl aidat ödüyorsunuz?
-
Gösteriş
Konunun ana gönderisinde SSS bölümünde bütün bilgiler yer alıyor. Kartın avantajları (Selects, Restoran İndirimi, Global Avantajlar vb.) sizin yaşam tarzınıza ve harcama alışkanlıklarınıza uymayabilir.
Örneğin, Selects işletmelerinde ayda 25.000 TL harcayan birisi Metal The Platinum Card ile ayda toplam 5.000 TL indirim alabilir. Sadece kampanyalar ile MR puan toplayıp, bu MR'ları harcamaya uğraşan birisini memnun etmeyebilir.
quote:
2) MR Puanların TL Karşılığı ve Kullanım Süresi Nedir?
100.000 MR puanınızın Seyahat ve Concierge hattında karşılığı;
• AMEX® Green ve Gold Card için 166 TL,
• The Platinum Card için 333 TL,
• Metal The Platinum ve The Centurion® Card için 500 TL'dir.
100.000MR puanınızın Hediye Kataloğu'ndaki karşılığı;
• Tüm AMEX kartlar için 166 TL'dir.
MR Puanlarınız, 10 Yıl boyunca geçerlidir ve kaybolmaz. Kart değişikliğinde puanlarınız aktarılır.
Kartı kapatmama sözünüze verilen MR puanların kullanım süresi farklılık gösterebilir.
The Centurion® Card'lar için MR Puan kullanım süresi bulunmamaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 17 Ağustos 2024; 12:29:24 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
@idoctor hocam hakli.Harcama aliskanliklarinizla alakali kartin avantajlari.Metal kart aidati 10.750 senelik.Aylik 5500 tl civari indirim kazaniyorum,mr puanlar da biriktikce otel,konaklama odemelerimi seyahat hattindan yaptiriyorum.Ben memnunum.
Zaten kampanyalarin cogunda "Farklı ürün kategorilerinde satış yapan sanal mağazalardan yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir." diye kosul var, bundan dolayi kampanya harici oluyor HB, Amazon vs. den yapilan alisverisler.
Ben de son 1 yılda kampanyaları takip ederek ve çalıştığım şirketin harcamalarının kendi kartından yaparak yaklaşık 50.000 TL değerinde Otellerde kullandığım MR puan kazandım. Ekstredeki indirimleri saymıyorum bile. @e93 M3 hocamın dediği gibi tamamen harcama alışkanlıklarınızla ilgili. Tabii özellikle yurt dışında metal kartı kullandığınızda bazı işletmelerin size şaşkınlıkla ve gıpta ederek bakması da işin farklı bir boyutu 😁
Ben Garanti bankası şubesinden kartı teslim almaya gittiğimde, kocaman bir kutuyla gelmiş olmasına Gişe görevlisi bile şaşırıp onun yanında kutuyu açmamı rica etti içindekileri görmek için ve de tabii ki kartı görmek için. 😊
Selamlar, buradan hediye çeki alıp kullanan oldu mu? İlgili kodlar beymen uygulamasından kullanılıyor mu ve her kategori de geçerliliği var mıdır? Misal telefon alımında :)
Bu ay icin metal veya platinumlara ozel kampanya cikti mi 5x kampanyasi gibi veya baska bir ozel kampanya? Ona gore gold’dan metal’e gecmeyi dusunuyorum da
Aynı soruyu ben de soracaktım, metal aldım ama uygulamada 5x gözükmüyor. uygulama dışında başka bir yerde mi oluyor kampanya?
Maalesef Ağustos ayında bende çıkmadı 5x MR puan kampanyası. Keşke olsa 😊
Merhaba hocam, bizzat deneyimlemedim ancak Beymen Hediye Kartları yalnızca göndericisi Beymen olan ürünlerde geçerli oluyor.
Yani uygulama üzerinde kullanabilirsiniz muhtemelen ancak göndericinin Beymen olması şart gibi duruyor. Örneğin iPhone'ları genelde TROY gönderiyor, bu sebeple bu tarz ürünler de geçerli olmayacaktır.
Her ne kadar kişiye özel kampanya kategorisinde gibi gözüksede tüm Metal The Platinum Card müşterilerinde görünüyordu kampanya ancak görünen o ki kampanya şimdilik sonlandırıldı.
Yani bu kampanya için geçiş yapmayı düşünüyorsanız, geçmemenizde fayda var. Yeniden başlarsa ben haberdar edemesem bile diğer arkadaşlar muhakkak buradan paylaşacaklardır.
otelleri karşılaştırmasını yaptınızmı hiç, seyahat hattında daha once surekli yurtdışı kullandığım oteller vardı fiyatlar hemen hemen her yerde aynı idi, son gözlemlerimde amex seyahat hattı piyasanın 2 katı fiyat çekiyor otellere, sanırım bunu kartın durumuna göre yapıyorlar , otel rezervasyonu yapanlar varsa paylaşırsa iyi olur
@iDoctor hocam Concierge hattında MR puan ile ilgili yazışırken şöyle bir bilgiye ulaştım. Dilerseniz anasayfaya ekleyebilirsiniz diye güncelliyorum.
aşağıdaki linkte yer alan otellere Concierge hattı üzerinden rezervasyon yapıldığında şu gibi ekstralara varmış.
Fine Hotels & Resorts (Yurtdışı Otelleri) Platinum ve Black American Express’e özel avantajlarınız:
• Müsaitlik Doğrultusunda Bir Üst Oda Kategorisine Upgrade
• Otele Giriş Esnasındaki Müsaitlik Doğrultusunda Öğlen 12:00’de Erken Giriş
• İki kişi için konaklama süresince hergün kahvaltı
• Saat 16:00 ya kadar odayı boşaltmama garantisi
• Ücretsiz Wi-Fi
• Ayrıca her tesisin kendine özel ek bir avantajı bulunmaktadır. (Konaklama başına yiyecek veya SPA kredisi)
-
Yurt dışı avantajları ile ilgili bir gönderi paylaşmıştım, yakında ana sayfaya da eklerim hocam ama paylaştığınız web sitesindeki bazı avantajlar bazı kart kullanıcıların kafasını karıştırabilir çünkü paylaştığınız web sitesinde birçok özel indirim ve bazı ayrıcalıklardan yalnızca ABD kart müşterileri yararlanabiliyor.
Şuradaki yönergeleri ve açıklamaları takip etmek daha yararlı olacaktır;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 19 Ağustos 2024; 11:34:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X