Şimdi Ara

Ameliyat oldum agrim var yardim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burun kemiğin egriydi bugün ameliyat oldum burnumda tampon var dislerim ağrıyı ne yapsam agrim geçer yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Majezik al. Dislerin geceleri dislerini siktigindan agriyor olabilir. Dayanilmayacak bir agriysa acile git. Degilse majezik + kolonya bas.

Gecmis olsun.

• doktorun verdiği ağrıkesiciler dılında sakın başka bir ilaç kullanma. bende aynı ameliyatı geçirdim ilk zamanlar değil dişlerin omuzların bile sızlayacak dostum yapacak birşey yok ona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TomrisHan

doktorun verdiği ağrıkesiciler dılında sakın başka bir ilaç kullanma. bende aynı ameliyatı geçirdim ilk zamanlar değil dişlerin omuzların bile sızlayacak dostum yapacak birşey yok ona.

Hocam uykudan uyandım basım agriyo sinurit ağrısı ne yapsam

• Edit
    Sabah 7 de uyandim agrim var ama baya azaldı ilaçlar tesirini göstermeye başladı sanırım salı tamponlar çıkıyor heyecanla o günü bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

Edit
    Sabah 7 de uyandim agrim var ama baya azaldı ilaçlar tesirini göstermeye başladı sanırım salı tamponlar çıkıyor heyecanla o günü bekliyorum

Hocam burun ameliyati sonrasi ust cenede agri olabiliyor. Bazi ust dislerin kokleri maksiller sinus e cok yakin veya icine kok uclariyla girmis olabiliyor. Bu bolgedeki agri da dis agrisiyla karistirilabiliyor. Normal bir durum :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.