Şimdi Ara

amd64 939 soket geleceği nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AMD 64 bit işlemci 3000+ ile MSI NEO2 Platinium M/B alacağım. Bunun geleceği nasıl? Tavsiyeleriniz lütfen.

• Bende almayı düşünüyorum.Mükemmel olacağı kesin...Tabi NF4 üde beklemek gerekiyor gibi.En azından ben öyle düşünüyorum ama sabredemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: `Oner

Bende almayı düşünüyorum.Mükemmel olacağı kesin...Tabi NF4 üde beklemek gerekiyor gibi.En azından ben öyle düşünüyorum ama sabredemiyorum
    ne kadar bekleriz ki acaba? bir de bu işin sonu yok nereye kadar bekle?
    sistemimi satıp buna geçiş yapacam, beklersem zayi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakyt

ne kadar bekleriz ki acaba? bir de bu işin sonu yok nereye kadar bekle?
    sistemimi satıp buna geçiş yapacam, beklersem zayi olur.

Alıntıları Göster
    ben sızın yerınızde olsam 1 dakıka bıle durmam.Zaten su an bende para olsa 3400+ ıle nf3 ultra lı bı epox alacam ama nerdeeee...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathburn

ben sızın yerınızde olsam 1 dakıka bıle durmam.Zaten su an bende para olsa 3400+ ıle nf3 ultra lı bı epox alacam ama nerdeeee...

Alıntıları Göster
    Walla ben s3 ile idare ediom.Para hazır ama nforce4+pci16x 6800gt beklioz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Alıntıları Göster
    s939 s462 gibi uzun ömürlü olacak.çift çekirdeklilerde bu sockete takılabilicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mav1li

s939 s462 gibi uzun ömürlü olacak.çift çekirdeklilerde bu sockete takılabilicek

Alıntıları Göster
    s462 ile socket A yı mı kast ediyorsunuz? öyle olursa soket yapısı uzun bir süre değişmeyeceğe benziyor. AMD ye geçişte en büyük nedenlerimden biri bu tutumuydu. AMD bence bu alanda Intel den 10 gömlek üstün. 939 gönül rahatlığığyla alabiliriz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakyt

s462 ile socket A yı mı kast ediyorsunuz? öyle olursa soket yapısı uzun bir süre değişmeyeceğe benziyor. AMD ye geçişte en büyük nedenlerimden biri bu tutumuydu. AMD bence bu alanda Intel den 10 gömlek üstün. 939 gönül rahatlığığyla alabiliriz yani.

Alıntıları Göster
    ewet soket939 lar çok uzun soluklu olajak gibi gözüküyor....
  • quote:

ewet soket939 lar çok uzun soluklu olajak gibi gözüküyor....

Alıntıları Göster
    SOKET 939 GELECEK HEM 64 939 HEM DE ATHLON FX İŞLEMCİ DESTEĞİ VAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: gero

SOKET 939 GELECEK HEM 64 939 HEM DE ATHLON FX İŞLEMCİ DESTEĞİ VAR

Alıntıları Göster
    rahatlıkla alabilirisn. soket 939 önü açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortuneteller

rahatlıkla alabilirisn. soket 939 önü açık

Alıntıları Göster
    önü açık şuan için alınacak en iyi işlemci
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bekliyoruz ve de fiyatlarının makul olması içinde biraz daha beklicez.Yani ben kendi adıma konişim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The_BaD

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bekliyoruz ve de fiyatlarının makul olması içinde biraz daha beklicez.Yani ben kendi adıma konişim.

Alıntıları Göster
    Socket 939 PCI Express desteği verecek mi? Eğer verecekse süper olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurgur78

Alıntıları Göster
    nf4 ü bekliyorum valla atide anakart çıkartacakmış hangisi uygunsa yaza artık
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gurgur78

yaw kardeş pcı anakartlar çıktı sayılır destek vereceğimi kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz

quote:

Orjinalden alıntı: gurgur78

yaw kardeş pcı anakartlar çıktı sayılır destek vereceğimi kaldı

Alıntıları Göster
    walla doru.

Weriyor nforce4ler pciexpresse destek....
  • quote:

walla doru.

Weriyor nforce4ler pciexpresse destek....

Alıntıları Göster
    yess verenide olacak vermeyenide sli li olanda olacak olmayanda düz ultra gt diye ayrılacak bildiğim kadarıylan
  • quote:

Orijinalden alıntı: cck_ylmzzz

yess verenide olacak vermeyenide sli li olanda olacak olmayanda düz ultra gt diye ayrılacak bildiğim kadarıylan

Alıntıları Göster
    PCI Express desteği vermesi önemli çünkü şimdi olmasa bile ilerde bu işlemciye uygun anakart alırım bir de işlemciye ayrı para vermemiş olurum. Birde Overclock çektikmi tamamdır. Yani 939 Athlon 64 3000+ işlemcinin önü açık olmalı.
  • quote:

PCI Express desteği vermesi önemli çünkü şimdi olmasa bile ilerde bu işlemciye uygun anakart alırım bir de işlemciye ayrı para vermemiş olurum. Birde Overclock çektikmi tamamdır. Yani 939 Athlon 64 3000+ işlemcinin önü açık olmalı.

Alıntıları Göster
    selam
    bende bekliyorum ortalık çok karıştı bende AMD 64 939 ve nf4 bekliyorum bir yandan da çift çekirdek olayı. kafam karıştı.intelin ataklarını bekliyorum bence intelin eli armut toplamıyor 2005 mart-mayıs gibi bakacaz artık duruma göre. ancak şu durumda geleceğede bi nevi yatırım olması için AMD 64 939 iyi bir seçim gibi. umarım yanılmayız

• quote:

Orijinalden alıntı: Lieutenant

selam
    bende bekliyorum ortalık çok karıştı bende AMD 64 939 ve nf4 bekliyorum bir yandan da çift çekirdek olayı. kafam karıştı.intelin ataklarını bekliyorum bence intelin eli armut toplamıyor 2005 mart-mayıs gibi bakacaz artık duruma göre. ancak şu durumda geleceğede bi nevi yatırım olması için AMD 64 939 iyi bir seçim gibi. umarım yanılmayız

Alıntıları Göster
    bi dakka bile beklemeyin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.