Şimdi Ara

amd x4 955 be overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR GİGABYTE GA-MA78G-DS3H ANAKARTIM VAR AMD X4 955 BE İŞLEMÇİM VE Hİ LEVEL 800 MHZ 6 GB BELLEGİM VAR
    YETERSİZ BİLGİLERİMDEN DOLAYI İŞLEMÇİNİN GHZ Bİ TÜRLÜ YÜKSELTEMİYORUM EXTREME TWEAKER MENÜSÜNÜN FOTOSUNU CEKİP AŞAGIYA EKLEDİM
    NEYİ NE ŞEKİLDE DEgİŞTİRMEM GERKEİYORSA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM (((SOGUTUCU OCZ VENDETTA)))
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• cpı host clock control Tıkla auto yerine manuel yap sonra CPU Frequency (Mhz) tılayarak psb sini yukselt istediğin değere ulaşınca F10 tıklayıp kaydetmiş ol.
  • iyide kaca yükseltmem gerekiyor daha önce onu denedim bi degişiklik olmadı
  • arkadaşım dedigini uyguladım daha öncede yapmıştım 200'ü 300 e cıkartım f10 yapıp kaydeytim bu sefer makina acılırken f1 hatası veriyo lütfen safe moda gecin cmos sıfırlama uyarısı veriyo bilgisayar acılıyo bilgisayarım özelliklere giriyorum hiç bi degişiklik yok aynı 3.20 gözüküyo tekrar biosa girdigimde manual yapıp 300e cıkardıgım yer auto olarak 200 gözüküyor sanki ayarlar kaydedilmemiş gibi yardmmm:???
  • arkadaşım 1.520v core speed 3990mhz yani 4 ghz bus speed 245 mhz ilk denemeye göre iyi bnce ya sizce:Dilk denemeye göre fazla mı yüklendim sizce
    maximum yük altında işlemçi 61'yi gördü yükte degilken 40 derece yapamam gereken birşey varsa yönlendirirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet1991 -- 16 Temmuz 2011; 0:31:11 >
  • 20.5 carpani 200 fsb dene 1.4 voltta kalsın sadece ıslemci voltajın.(orjınal voltaj 1.350 dir. boyle dene bırde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Phenom II X4 965 Vs FX 8150
    12 yıl önce açıldı
    Amd Phenom II X4 955 için ...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.