Şimdi Ara

AMD x2 545 @4 Core - Gigabyte 785G - G.Skill 1600 1*3 - 640 WD Black

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar, yurtdisindan gelirken getirmis buludugum urunleri elimden cikarmayi planliyorum.Urunler yurtdisi oldugu icin Turkiye de garantileri yoktur.Lakin bazi dizustu bilgisayarda olan '' Uluslar arasi Garanti '' olayi Turkiye'deki disburutore bir sorulabilir ki urunlerimin birkacinin belgeleri tamdir.
    Urunlerin hepsi bir Paket halinde satilacaktir, ayri ayri satilmasi soz konusu degildir.


    AMD x2 545



    Urun x2 545 modelinin 4 cekirdek acilabilinen versiyonudur arkadaslar.Anakartin bios menusunden sadece birkac kucuk degisiklik ile islemciyi rahatlikla 4 cekirdekli yapabilme imkani vardir.Tam verimlilik icin de islemciye 0,075 kadar voltaj verilmesi onerilir ki, bu voltajin da islemciye getirisi tahminimce en fazla 2 veya 3 derece fazla sicakliktir.4 cekirdeklik islem gucune ihtiyacim olmadigi icin sadece deneme amacli cekirdekler acilip takriben 35 dakika stok islemci ile 30 dakikadan fazla test yapilmis ve hicbir sorun gorulmemistir.Stok fan oldugu icin 4 cekirdek altinda mhz en cok ne kadar cikabildigine dair test yapmadik.4 cekirdegi actigimiz vakit karsimiza X4 940'e cok yakin bir islemci cikmaktadir.
    Urunun kutusu, kutu icerisindeki belgeleri ve stok fani mevcuttur.



     AMD x2 545 @4 Core - Gigabyte 785G - G.Skill 1600 1*3 - 640 WD Black




    Gigabeyte MA785GPMT-UD2H



    Urunumuzun kutusu ve kutu icerigi tamdir, DDR3 1666+ destegi vardir, kuzey koprusune en fazla 1.4 voltaj verilebilmektedir.Kis aylarinda 1.4V ile Gpu'da 820 mhz'e kadar sorunsuz kullandim, onune bir de fan koyulursa 900 - 950 gorulur diye tahmin ediyorum.


     AMD x2 545 @4 Core - Gigabyte 785G - G.Skill 1600 1*3 - 640 WD Black



    G.Skill DDR3 - 1600 CL9 3*1gb



    Ramlerimiz 1.75 voltaj ile rahatca CL8 olarak calisabilmektedir.






    WD 640G Black



    HDD'miz WD'nin performans serisinden olan Black versiyonundandir, satis oncesi temizce bir defrag'dan gecirilecektir.



     AMD x2 545 @4 Core - Gigabyte 785G - G.Skill 1600 1*3 - 640 WD Black



    Paketimizin yaninda hiz asirtmaci arkadaslarin sicak yaz gunlerinde cok sevecegi bir hediyemiz de vardir.
    Cooler Master V4 Islemci sogutucusu.Kutusundan hic cikartilmamistir, yatay yapisi ve 10mm'lik fani ile hem islemciye hem de anakarta serin hava ufler, 4 adet isi borusu vardir.



     AMD x2 545 @4 Core - Gigabyte 785G - G.Skill 1600 1*3 - 640 WD Black



    Evet arkadaslar, urunlerimiz az once de belirttigim gibi Paket seklinde satilacaktir, yani bir kere de ve bir kisiye.
    Takas ya da Pazarlik dusunmuyorum arkadaslar, o yuzden o tur teklifleri ve icerigi oyle olan mesajlari sadece okuyorum, lakin hem bizim acimizdan hemde karsi taraf acisindan Vakit Kaybi olmamasi icin cevab yazmiyorum.
    Banka ve banka turu para transfer yollarini tasvip etmedigim icin onlara hic bulasmamaya gayret ediyorum, Havale ya da PTT gibilerini de uygun gormuyorum.
    O yuzden satis Sadece Elden ve Istanbul icinden olacaktir arkadaslar, bunlar haricinde teklifleri maalesef kabul edemiyecegim.
    Urunlere kendim 1 ay garanti veriyorum, '' Kasitli verilen hasar, Hiz asirtmada usul bilmemek, Hiz asirtmada dikkatsizlik, Dusme, Kirilma, Voltaj dengesizligi olan yerde urunu calistirma '' vb. kabahatler haricinde olusabilecek sorunlar karsisinda urunu 1 ay icinde geri verme garantisini sizlere veriyorum.
    Forumda daha onceden de cokca alisverisim olmustur, profilimdeki referans isimler ile sormak babindan irtibata gecilebilinir.
    Paketin fiyati 450 liradir arkadaslar, saygi cercevesinde her turlu yoruma acigimdir.
    Selametle.

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.







  • pm attım.
  • Paket cuma gunune kadar oknglr arkadasimiza revize edilmistir, ilgilenen butun arkadaslara tesekkur ederiz
  • Paket tarafımdan alınmıştır.Cumayı bekleyemedim :P hayırlı olsun her iki tarafada ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oknglr

    Paket tarafımdan alınmıştır.Cumayı bekleyemedim :P hayırlı olsun her iki tarafada ;)



    Hayrini gorun insAllah hocam, gule gule kullanmaniz dilegi ile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.