Şimdi Ara

Amd vs Intel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeter artık bıktım AMD ve dandik intel kapışmasından. AMD CANDIR intel'DEN HER ZAMAN DAHA İYİYDİ. 8350 ile 3770k'yı karşılaştırıyorsunuz. Biri 8çekirdekli birisi 4? olay burda bitmiştir siz hala neyin davasındasınız ? fx 6300 bile 3770 denen dandik işlemciden iyidir oda 6 çekirdek çünkü. İleride 4 çekirdek yetmediği zaman ne olacak ? hepiniz tıpış tıpış AMD'nin 8 çekirdekili işlemcilerinden alıcaksınız. 3770k nın içindeki termal macunu bile kötü olduğu için ısınıyor siz hala amd daha sıcak çalışıyor diyorsunuz. BIKTIM ARTIK intel FANLARINDAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Meraxes

BIKTIM ARTIK intel FANLARINDAN

sen ne fanı oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

quote:

sen ne fanı oluyorsun

ben sadece bir kullanıcıyım birşeyin fanı değilim..
  • quote:

quote:

quote:

sen ne fanı oluyorsun

ben sadece bir kullanıcıyım birşeyin fanı değilim..

Yav he he

Sen fan degilsen biz ne oluyoruz?
    Fanboyun krali olmussun haberin yok. Yazik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Savaş çıkacak gene AMD vs INTEL yüzünden.

Artık sıktı. Yeni şeyler deneyelim.

Mesela bunu soranlara MEŞE vs GÜRGEN önerelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 2 Ağustos 2013; 11:11:02 >
  • belli :D

ben de amd'yi severim, amd olmasaydı işlemci fiyatları olduğundan da pahalı olacaktı şu an. sadece bu değil tabi işlemcilerini de beğeniyorum f/p olarak kullanıcı dostu gibi gelmiştir bana hep.

ama tutup da, bilip bilmeden, hiç bir teste-veriye bakmadan çekirdek ya da mhz yi kıyaslayarak amd daha iyidir denir mi?

intelin i7-3960x 6 çekirdek. fx 8350 8 çekirdek. e daha mi iyi şimdi fx? :D adama gülerler. bırak 17-3960x'i 3770 ya da 4770 de bazı alanlarda yarışabiliyor ancak. ha, parasını hepsinden fazla hakediyor orası ayrı. ama performans olarak bakarsan, ki bakmaya çalışmışsın, amd nin daha çok yolu var.
  • çarşı pazar karışmadan şunu yazayım;

intel'in o iğrenç işlemci fanı dizaynı yüzünden çok CPU Fan bacaklarını kıranları gördüm. AMD'nin benim için en büyük artısı vazgeçmediği o basit ve son derece işlevsel fan monte sistemi.

yok bastır, çevir. kırılmaması için hatim indir. hasssssktir kırıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Savaş çıkacak gene AMD vs INTEL yüzünden.

Abi su MEŞE nin hikayesi nedir?cok kullaniyorsun,merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

çarşı pazar karışmadan şunu yazayım;

intel'in o iğrenç işlemci fanı dizaynı yüzünden çok CPU Fan bacaklarını kıranları gördüm. AMD'nin benim için en büyük artısı vazgeçmediği o basit ve son derece işlevsel fan monte sistemi.

yok bastır, çevir. kırılmaması için hatim indir. hasssssktir kırıldı

aynen bu kadar berbat dizayn olmaz. amd icinde sunu diycem fx 8350 kullanan bir ev kullanicisi eger yetmiyor bana diyorsa gitsin intel alsin. testlerde varsin intel onde olsun ama sadece testte gunluk kullanimda anlamazsin bile. ben phenom ii 965 be kullaniyorum 3 yildir bi kac sene daha goturur. intelciler bi kere amd kullansa bosa harcadiklari paraya cok yanacaklar.

• quote:

Amd vs Intel

Amd vs Intel

Buyrun amd önde bunlara ne diyeceksiniz bakalım...

amd önde derken

• quote:

Yeter artık bıktım AMD ve dandik intel kapışmasından. AMD CANDIR intel'DEN HER ZAMAN DAHA İYİYDİ. 8350 ile 3770k'yı karşılaştırıyorsunuz. Biri 8çekirdekli birisi 4? olay burda bitmiştir siz hala neyin davasındasınız ? fx 6300 bile 3770 denen dandik işlemciden iyidir oda 6 çekirdek çünkü. İleride 4 çekirdek yetmediği zaman ne olacak ? hepiniz tıpış tıpış AMD'nin 8 çekirdekili işlemcilerinden alıcaksınız. 3770k nın içindeki termal macunu bile kötü olduğu için ısınıyor siz hala amd daha sıcak çalışıyor diyorsunuz. BIKTIM ARTIK intel FANLARINDAN

şaka mısın sen ?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

Savaş çıkacak gene AMD vs INTEL yüzünden.

Abi su MEŞE nin hikayesi nedir?cok kullaniyorsun,merak ettim.

Düzeltme aracı.

İhtiyacı olana uyguluyorsun. Doğruyu görüyor.

• quote:

Amd vs Intel

Amd vs Intel

Buyrun amd önde bunlara ne diyeceksiniz bakalım...

senin kafan mı güzel yoksa ortalığı şenlendirmek mi istiyorsun

• Stok işlemci fanı gibisin; hem sıcak, hem gürültülü...

• quote:

Yeter artık bıktım AMD ve dandik intel kapışmasından. AMD CANDIR intel'DEN HER ZAMAN DAHA İYİYDİ. 8350 ile 3770k'yı karşılaştırıyorsunuz. Biri 8çekirdekli birisi 4? olay burda bitmiştir siz hala neyin davasındasınız ? fx 6300 bile 3770 denen dandik işlemciden iyidir oda 6 çekirdek çünkü. İleride 4 çekirdek yetmediği zaman ne olacak ? hepiniz tıpış tıpış AMD'nin 8 çekirdekili işlemcilerinden alıcaksınız. 3770k nın içindeki termal macunu bile kötü olduğu için ısınıyor siz hala amd daha sıcak çalışıyor diyorsunuz. BIKTIM ARTIK intel FANLARINDAN

2700k ile saydigin tüm cpulari bzzzzt. yaparim ..

Kolay gelsin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Duellist

Stok işlemci fanı gibisin; hem sıcak, hem gürültülü...

• quote:

quote:

sen ne fanı oluyorsun

katılıyorum arkadasa sen de amd fanı olmussun.i7 3770k cok iyi bir işlemcidir.amd fx8350 de cok iyidir
  • adamların canları sıkılıyor adamların hemen amd vs intel diye konu açıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkknight02

adamların canları sıkılıyor adamların hemen amd vs intel diye konu açıyolar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.