Şimdi Ara

AMD VEGA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Freesync monitör ve amd ekran kartı kullanan biri olarak söyleyeyim: Freesync'in pek bir faydasını göremedim. Cs:go'da freesync açık vsync kapalı olarak hala yırtılma oluyor. Vsync açınca da input lag oluyor. GTX 1080 al geç bence.
  • Canok C kullanıcısına yanıt
    Yeni kart almak için Vega kartları bekleyen birisi olarak katılıyorum. AMD Vega bilgilerin o kadar iyi sakladı ki sanırım kartı da kaybetti bir yerlerde.

Arada birçok Nvidia GTX kampanyası da gitti. MSI GTX 1080 Gaming X, Asus GTX 1080 Strix gibi oyun hediyeleri, para iadeleri vs. ile 1800-1900TL gibi fiyatlara geldi.

GTX 1080 dengi Vega fiyatı 2000TL civarında olacaktır en az. HBM2 bellekler pek ucuz gözükmüyor.

Buraya kadar bekledim. 1 ay daha bekleyeceğim. En azından şu Vega bilgileri netleşsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Yeni kart almak için Vega kartları bekleyen birisi olarak katılıyorum. AMD Vega bilgilerin o kadar iyi sakladı ki sanırım kartı da kaybetti bir yerlerde.

Arada birçok Nvidia GTX kampanyası da gitti. MSI GTX 1080 Gaming X, Asus GTX 1080 Strix gibi oyun hediyeleri, para iadeleri vs. ile 1800-1900TL gibi fiyatlara geldi.

GTX 1080 dengi Vega fiyatı 2000TL civarında olacaktır en az. HBM2 bellekler pek ucuz gözükmüyor.

Buraya kadar bekledim. 1 ay daha bekleyeceğim. En azından şu Vega bilgileri netleşsin.

Aynen size katiliyorum. Bekleyelim bakalim nasil bsy cikacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet vega çıkmadan elinden 480 leri çıkarmaya çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam olun

millet vega çıkmadan elinden 480 leri çıkarmaya çalıyor

Vega çok pahalı olmayacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

quote:

Orijinalden alıntı: adam olun

millet vega çıkmadan elinden 480 leri çıkarmaya çalıyor

Vega çok pahalı olmayacak mı?

olacak da herkes 2.el 480 al demesinden kıllandım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.