Şimdi Ara

AMD sisteme MAC osx, birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selam, ben AMD işlemcili bilgisayarıma XP yanında denemek için bir de mac osx yüklemek istiyorum da..aklıma takılan birkaç soru var..yardımcı olabilirseniz sevinirim..

programın çalışması için çift çekirdek tarzı bir hikaye gerekiyor mu?
    yüklerken, yüklediği HD e format ister mi?
    windows'dan ayrı bir partition'a yüklemek yeter mi yoksa ayrı bir HD filan mı gerekiyor?
    NTFS dosya sistemi çalışıyor diye biliyorum ama yine de bir sorayım..
    kaldırması windows gibi belalı mı yoksa beğenmezsem kısa sürede kaldırabilir miyim?
    yükledikten sonra sürücüleri nerden bulurum? donanımın yanında gelen CD lerde mac destekli sürücü var mı, yoksa mac sürücü kullanmıyor mu

cevaplar için şimdiden teşekkürler

nForce4 Ultra * AMD Venice 3500+ * 2x1GB Kingston 3-3-3-8 CR1 @ 200MHz * Leadtek GeForce 6800TDH * Seagate 160GB SATA NCQ * Philips Lightscribe DVD-RW * 8in1 Card Reader * Floppy :P

Hepsi bir arada: 22*21*32.5cm :D hatta 32dB filan herhal.. :D
  • mac os x i kurmadım ama imzandaki sisteme kuracaksan sorun çıkaracağını sanmam. (athlonxp 32bit işlemcilere kurulmaz) kurulumu ntfs üzerine yapamazsın macler hfs kullanır. kaldırmak zor gelirse win üzerinden kurulu olduğu bölümü biçimlendir dersin. sanırım kurulum diskinde gelen sürücüleri kullanman gerekecek.

Ayrıca yükleme programı içinde bir de system profiler vardı ki, bilgisayarım hakkında epey bir attı..

işlemci hızım 3GHZ imiş (2.2GHZ 3500+)
    HD ve on-Board ses kartı görünmüyo ama kart okuyucu/adsl modem filan ne kadar abur cubur varsa görüyor
    ha bir de Bellek Boyutu 16GB

nForce4 Ultra * AMD Venice 3500+ * 2x1GB Kingston 3-3-3-8 CR1 @ 200MHz * Leadtek GeForce 6800TDH * Seagate 160GB SATA NCQ * Philips Lightscribe DVD-RW * 8in1 Card Reader * Floppy :P

• hdd sata ise sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. kurduktan sonra büyük ihtimalle win bu bölüm üzerindeki dosyaları göremeyecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.