Şimdi Ara

Amd Sistem tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Fx6300
    Msi g43
    Hd7850 2gb
    Seagate barracuda 500gb
    Everest rhino 432
    G skill ripjaws 4gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd sistem derken kardeşim işlemci ekran kartı amd olsun.
    Benim kasa geçen sene biraz pahalıya mal oldu senin limiti aşabilir.
    İşlemcin Amd fx serisi 6... modellerine bak 6 çekirdek yeterli sene 3.00 ghz falan.
    Ana kart ben kendim msı 970 ag 46 kullanıyorum amd nin bütün işlemcilerini destekliyor 32 gb ram 1866 mhz ye kadar tek eksiği VGA portu yok.
    Ram olarak ben corsair vengeance cl9 8 gb 1600 mhz tek slot kullanıyorum sıfır 125 tl ye falan almıştım ama biraz zam lanmış herhalde fiyatı yüksek tutuyorlar.
    Hdd wd. öneririm 1 tb 64 mb ön bellek sata 3 yeterli sana ben geçen sene 180 tl ye falan almıştım geçenlerde 150 tl ye bulduk yine sıfır.
    Power en az 450-500 wat olsun işlemci çok çeker.
    Kasa sana kalmış sistem güçlü olacaksa soğutması da iyi olmalı ben Dark Truva yı 450 psu ile 175 tl ye falan almıştım memnunum hemde yerli malı.
    Ekran kartı oyun oynama olayına bağlı ben fazla oyun oynamıyorum yazılım cıyım genelde iş için kullanıyorum HD 4850 yetiyor bana ama iyi oyun oynarım diyorsan HD 6850 öneririm sıfıra gerek yok ikinci el 200 tl ye falan bulursun.
    dediğim parçalara bir bak netten fiyat nasıl oluyor bende saymadığım soğutma sistemi falanda var ben çok para harcadım ama şimdi ssd de dahil ediyorum...

• Apu tavsiye edermisiniz ?
  • Genis kapsamli bir bilgim yok yonlendiremem ama gerek yok diyede dusunuyorum sistem bu sekilde gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7900XT için sistem tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.