Şimdi Ara

amd sistem tasarladım abilerimin düşünceleri nelerdir :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuya bakan herkeze teşekkürler,
    bilgisayarım artık baya eskidi, yeni oyunlarda da kasma yapıyor...
    elimde biri samsung 500GB olmak üzere 3harddiskim ve dvd-cd writerlarım var...
    bu yüzden ihtiyacım olan iyi bi işlemci,anakart,ram,kasa ve güzel bi ekran kartı..

1milyara kadar çıkabilirim amacım en son teknoloji olmasada iyi bi makine kurmak...
    özellikle soğutma problemleri yaşamamak için kasa ve oyunlarda iyi performans için ekran kartı tavsiyelerinizi bekliyorum..

benim şimdilik seçtiklerim: (tercihim herzaman amd)
    bunları onaylıyormusunuz?

işlemci: AMD ATHLON 64 5600 X2 DUAL CORE S940 AM2

RAM: KINGSTON 1 GB 800MHZ DDR2

anakart: GIGABYTE M61PS3 GF6100 AM2 DDR2 PCI.EXP.

saygılar

• madem 1000ytl bütçen var en iyi intel gider.kesim amd olacak diyorsan bişey diyemeyeceğim tavsiyem ekran kartın 8800gt,ramini 2gb yapıp kasa olarakta cooler master centurion 534+ modeli ile thermaltake matrix modelini öneririm.ikiside 430watt psu içeriyor.anakart için fazla bilgim yok gigabyte önermişlerdi bana amd sistem için ama intele döndüm ben.bilen arkadaşlara bırakıyorum.
  • E2160+p35-DS3L+1gb kington DDR2 667
  • İşlemci biraz daha düşük tutulabilir ve 65W (EE) AMD tercih edilebilir. Kasa olarak seçim senindir. Ekran kartı konusunda 8800GT'den ziyade ben 3850 tavsiye edebilirim. Geldik anakarta.Burada AM2+ anakart almaya dikkat etmen gerek ki ileriye dönük olsun bu sayede yeni çıkacak Phenom işlemciler için de tam destek verecek. Hatta CF destekli bir sistem bile gayet iyi olacaktır. (İlla AMD istiyorsan )

İntel'den istediğin Core 2 Duo işlemciyi alabilirsin (Önbelleklere ve FSB hızına dikkat ederek alırsan iyi olur).Anakart olarak Pxx yongaları tercih edilebilir...
  • ram'leri 2 gb yap kingston'a gerek yok pahalı baya...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.