Şimdi Ara

Amd Sempron Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşım ofis için 3 tane bilgisayar alacağını ve bilgisayar satıcısının bu işlemciyi önerdiğini söyledi.
    Banada görüşümü sordu
    Sempron 64 3000+ (1.6GHz, 384K Cache, AM2)

Ben daha önce hiç AMD kullanmadım. Bu yüzden bir cevap veremedim.
    İntelle kıyaslarsak, intelin hangi işlemcisine tekabül eder ?
    Ölü bir yatırım mı olur, bunun dışında önerebileceğiniz bir işlemci olur mu ?

• sempron gayet iyi özellikle ofis için
  • İntel'in celeron'u gibi dusun ama celerondan daha kaliteli bir islemcidir.....
  • Ön belleği ve hızı düşürülmüş Athlon64 gibi bi şey. Celeron'dan daha iyidir.
    ( Ofisde hız aşırtma yapılmaz herhalde ama çoğu Sempron 2800+/3000+ standart voltajında 300FSB'yi geçiyor. )
  • ofiste her işini görür, 35 dolara mi ne indi en ucuzunun da fiyatlari, al yanina da 65 dolara onboard ekran kartli bi anakart. bi de 1gb ram tak 40 dolara, al sana canavar ofis pc si. kasa ya 30 dolar, monitör de hadi LCD olsun ofis sonuçta vitrin olur dersen 175 dolar da o tutsun. 345 dolar+kdv ye misler gibi ofis pc si. monitör crt olursa hatta 270 dolar+kdv.
  • bence yeterli
  • slm kardeş
    Ben AMD SEMPRON 3000+ 1.8 işlemci kullanıyorum.
    bu işlemciyi kullanmamın nededi ev ve ofis için ideal olmasıdır. Neden diye sorarsan bu piyasanın içinden biri olduğum için ve bu AMD serisini tümünü kullandğım için bunu söylüyorum.
    Hem ucuz hemde performanslı bir pc istiyorsan tam ideal.
    Ben evdeki Pc im
    CPU:AMD SEMPRON 3000+
    RAM:512 DRR
    Ekran Kartım: 128 ATI 9250
    ANAKART: VIA
    ve ben bu gördüğün pc de şuanda WİNDOWS VİSTA HOME PREMİUM kullanıyorum.
    Ve bana çalıştıramassın demelerine Rağmen Gayet Performanslı Çalışıyor.
    Ve Diğer İşlemler Sırasında PC kasmıyor.
    Kısacası: Core 2 Duo Dan bile Böyle Keyif Alamadım.
    İşlemcim , AĞIR Photo Shop , Macromedia Dreamweaver Gibi Ağır Cache Kullananan Programlarda Bile İşlem yapmya devam edebiliyorum... (AYNI ANDA )
    Sana Tavsiyem Bir adet AMD Serisi Sana kalmış bide 1GB Ram Belleğin oldukdan sonra sırtın yere gelmez Kolay kolay.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.