Şimdi Ara

AMD Ryzen 7 7700X performans testlerinde rakip tanımıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cengiz4565 C kullanıcısına yanıt
    12400 güzel işlemci de, intel tarafında 13. nesil, Amd'de bu seri çıktığında her şey bunlara göre üretilmeye başlanıp daha fazlası istenecek. Yeni alacaksanız sistemi bunu göz ardı etmeyin.

  • Bende 5600x düşünüyorum ??

  • Başlık ile içerik alakasız ve yanlış yönlendiriyor. Performans testlerinde rakip tanımayı İ3 ile denk İ5' ten geri kalan bir işlemci denklemi kurmak kadar komik bir şey yok aynı zamanda Ryzen 9' u geçen bir işlemci deyip alay etmekte ayrı bir yetenek. İntelin son DDR5 destekli işlemcisinide kullandım evet çok bariz hissettiriyor makina ben buradayım diyor ama alıp kullanmam.

  • Sonuçta kendi ırkını ezmiş bunun nesi güzelAMD Ryzen 7 7700X performans testlerinde rakip tanımıyor AMD Ryzen 7 7700X performans testlerinde rakip tanımıyor 

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt
    Zaten sorunda bu her iki firma için. iki firma da genelde rakibinin bir önceki serisiyle kıyaslayarak çıkartıyor işlemcilerini. mesela intel 12. nesili tanıttığında ryzen 5000 i geçti dediler.

    Ayrıca intel maliyetlerini yükseltmemek için 14 nm üretti yıllarca. Bence burada eleştirilmesi gereken firma intel.

  • Haklısın ama Amd 5000 serisi çıkartı ve yıllarca yenilemedi o yüzden İntel ile o şekilde kıyaslanabilirdi ekonomik modelleri bile piyasaya sürmedi ve kullanıcı dostu değil ne kadar aç gözlü bir firma olduğunu göstermiş oldu anakart fiyatları daha uygunda ve 4 nesil desteklemesi insanları o yöne çekti ama asıl olayı görmezlikden geldiler.

  • zdniz Z kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılmıyorum düşüncene sadece saygı duyuyorum.


    Amd 5000 duyurduğunda zen4 zen5 ne zaman gelecek yol haritasını tarihleri ile paylaştılar tüm kullanıcılarla.


    Amd ryzen serisini geçtiğinde bile soket yenilemedi ve eski anakartınızla devam edebilirsiniz dedi. En düşük seviye anakartlarında bile çok yüksek ram frekansları sundu kullanıcılara. Ayrıca Amd teknoloji olarak intelin bir hayli önünde şuan nm olarak bakıldığında bence hamle yapması gereken firma intel kesinlikle. Daha düne kadar intel z serisi hariç anakartlarında 2666 mhz ram sunuyordu. Her çıkarttığı işlemci de soket değiştirip insanlara yeniden anakart aldırıyordu (hala devam ediyor aslında)


    Tüm bu söylediklerim nedeniyle asla amd'nin kullanıcı dostu değil ama intel kullanıcının yanında sözünü kabul etmem mümkün değil.

  • CPUlar 144 hz monitörler ile güçlü gpuları beslyecek seviyelere geliyor. AMD uzun yılalr havlu atamasıyla CPU sektörü yıllarca yerinde saymıştı. intel 4000-9000 arası dönem gpular ciddi performans artırırken işlemciler hep yerinde saymıştı.

  • Herkesin kaçırdığı ve son zamlardan sonra çok önemli bir konu var ki oda elektrik fiyatları İntelin işlemcisi 400 watt çekmiş aynı performans için Amd 270 watt buda amd yüzde 30 daha az güç tüketiyor demek kabaca sırf bu yüzden bile AMD tercih edilebilir.

  • AMD ara versiyonlar alınmaz. xx50 serileri alınır sadece.Bu işlemci & ekran kartı farketmez..

  • AMD Ryzen 7 7700X performans testlerinde rakip tanımıyor
  • Daha şimdiden çıksada alsak diyenler var forumda bak gör alanlarıAMD Ryzen 7 7700X performans testlerinde rakip tanımıyor 

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.