Şimdi Ara

amd ryzen 7 5800x3d için soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. İkinci bilgisayarımda amd ryzen 7 5800x3d  işlemci kullanıyorum ve 7 yıldır kullandığım corsair h110i sıvı soğutma ile birleştirmiştim. Yeni soğutucu alacağım şu an için aklımda arctic liquid freezer iii pro 360 var fakat bunu seçmek için geçerli bir sebebim yok henüz. Bütçen 6bin civarında ki bahsettiğim soğutucuyu 6ya buldum ve aşağı yukarı bin oynayabilirin. Kasam corsair graphite 780t ve almışken 360lık bir soğutucu almak istiyorum ileride işlemciyi değiştirirm belki diye. Macun olarak

Thermal grizzly - kryonaut kullanacağım memnunum. Yani ek olarak hem güçlü hem sessiz bir şey düşünüyorum ama bu istediğim iki şey tezat gibi geliyor. h100i kesinlikle gürültü canavarı 7 yıl niye katlandım bilmiyorum. Hazır macun değiştirme dönemi gelmişken soğutucuyu değiştirip öyle yenileyim macunu dedim. Fikirleriniz nelerdir öğrenmek istiyorum

• Arctic lf 360 alabileceğin en iyi 360lıklardan biri. Diğer sıvı soğutuculara göre radyatörü daha kalın bu soğutucunun. Kasada yeterli kalınlık için mesafe var mı anakart mosfet soğutucularına , ramlere denk gelme ihtimali bulunuyor. Ölçüleri mutlaka kontrol et.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.