Şimdi Ara

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.948
Cevap
127
Favori
679.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

(En Son Oy Tarihi: 17.3.2025)
Giriş
  • 5600x de ilk geldiğinde hemen bitmişti şuan birsürü yerde var, 1 haftaya kalmaz bu İşlemci de piyasada bulunur ama işin ilginci bu işlemciler dünyada bile sayılıyken tr de nasıl bu kadar fazla var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demekki benim gibi 5 dk ya bir kontrol etmen gerekiyormuş çok pis pusuda bekliyordum. 🙂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5600x 3024tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 11 Kasım 2020; 18:20:3 >

• Bence fiyatlar gayet iyi. Şuraya bakın. Newegde bile fiyatlar daha yüksek.

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetronoM -- 11 Kasım 2020; 18:33:23 >

• MetronoM M kullanıcısına yanıt

2 farklı ilanın fotosunu aynı açı ile çekebilmene 10 puan veriyorum dostum AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]  sayende hepimiz boyun egzersizi yaptık AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] 

• Manyaqçocuk M kullanıcısına yanıt
    :))))

Bana da arkadaş atmıştı

• 5900x yollamaya başladılar sanırım. Sipariş Durumu :Takip no bekleniyor

• 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt

instagramda story atmışlardı kargolar hazırlanıyor diye

• İnventus hiç güzel kargo yapmamış belirticem bunu kutunun içine atmış yollamış hiç yakıştıramadım.

AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

5600x 3024tl

https://www.teknolojipazar.com/amd-ryzen-5-5600x-37ghz-32mb-65w-6-cekirdek-am4?gclid=CjwKCAiAtK79BRAIEiwA4OskBv1wug4gviynqwrrFH9KP4AaRZOFk3456HSos8TBfKsCd8Yzs8pIkxoCjbUQAvD_BwE

Kör göz üye olup sipariş ettik bakalım umarım stok beklemeyiz. Daha önce teknolojipazar kullanan biri yorum getirebilir belki

• Eski uzun süredir var olan site tabi kefil olamayız kimseye ama sadece bir kere ram kodunu yanlış girmişler o da heralde otomatik stok olarak sistemleri nereye bağlıysa o yüzden olmuştur karışıklık olmuştu. Paraları iade ettiler tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 11 Kasım 2020; 19:10:47 >
  • VersusTheWorld V kullanıcısına yanıt

güzel fiyat güzel site merak etme AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU] 

• AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

Soğutucu olara emektar eski soğutucumu kullanmayı düşünüyorum serin tutar inşallah.

• 5900x kargosu Üsküdar'dan yola çıktı.

• AMD Ryzen 5000 Zen 3 İşlemciler [ANA KONU]

Kargolamışlar bile birde güzel paketleyip sorunsuz gelirse helal olsun diyecem.

• Timeguard T kullanıcısına yanıt

2 kişi onayladı. İsteyen alabilir gibi fiyat güzel.

Gene de kredi kartı ile alıp kargoyu gelirken ve açarken video kaydına alın. Kendinizi garantiye alın derim.

• nnemesiss12 N kullanıcısına yanıt

benim ürün de kargolanmış gözüküyor. Valla helal olsun. Şu haliyle yarın bile gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: nnemesiss12

Kargolamışlar bile birde güzel paketleyip sorunsuz gelirse helal olsun diyecem.

nerden aldınız hocam

• cgty1212 kullanıcısına yanıt

https://www.sinerji.gen.tr/amd-ryzen-9-5900x-370-ghz-12-cekirdek-70mb-am4-7nm-islemci-trayfansiz-p-37643

çok kısa sürede bitti karar verenler hemen aldı benim kafamda bir fiyat aralığı vardı denk gelince aldım hemen.

• Benimki de kargoda sinerjiden. Herkesinkini verdiler heralde.

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.