geçilmez |
AMD Ryzen 5 5600 2.869 TL + Uncharted (3. sayfa)

-
-
Hepsiburada mı açıyor vatan mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vatan'da giriyor kampanyaya da bir giriyor bir eski fiyata dönüyor habire.
Daha ne kadar daha düşecek acaba
2-2.5 aralığını görürse 3600'den geçsem mi acaba benim bile canım çekti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o kadar f5 yapalım, işimiz olduğunda tam da aradığımız şey tatlı bi fiyata insin, üzdün bizi hayat
-
Fatura isterler hocam. Mh ile görüşürseniz daha sağlıklı bilgi alırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru fatura ile oluyordu bu işler. Teşekkürler 👍
2300 civarlarına kadar belki düşebilir bence
-
Trendyol'dan 2680'e aldıktan sonra bu konuyu görünce üzüldüm, daha geçen 3200 küsürdü işlemci diye acele edip aldık...
-
Bana da düşer gibi geliyor hocam, üzerine 1k eklenip geçilir gibi, sonra daha 3 4 sene ellemem işlemci/anakarta
Ben aldım amazondan da almıştım onu iade ettim,şimdi buradan aldım,1k dan az eklersiniz bence çünkü ben 1.300 e r5 2600ümü sattım,gerçi stok fanı açılmamıştı bile
Nays hemen göndermiş iadeyi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsiburada sanırım oyun kodu vermiyor,bana herhangi bir kod gelmedi müşteri hizmetleri de böyle birşey hakkında bilgileri olmadığını söyledi bana
Vay arkadaş bedavaya dağıtacaklar nerdeyse...
-
Bir yerde görmüştüm hocam. Satın alma tarihinden 14 gün geçtikten sonra veriyorlar sanırım.
-
Bizim 5600'ler bittiğinden burada görünmüyor ama kendi firmasının kampanyasından haberi yoksa da onun ayıbıdır.
Benim paket geldi de bandrolünü açmadım kod hususunda yan çizerlerse iade yaparım belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 10 Kasım 2022; 15:10:18 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben açtım,başıma gelmeyen şey kalmadı kafayı yemek üzereydim,sinirlerim bozuldu.
bios güncel olmasına rağmen b450 gaming plus anakartımda çalışmadı r5 5600,görüntü bios ekranı hiçbirşey gelmiyordu,sadece işlemciyi değiştirmiştim
.daha sonrasında kısa devre yapıp sistemi tekrar m flash ile kurmaya çalıştım,tabii bunun için bütün parçaları söktüm ve sadece power kabloları bağlı bir şekilde anakarta MSI.ROM dosyasını yüklemeye çalıştım ama nafile,defalarca farklı usb denedim yine olmadı,taktığım yerde ışık kırmızı olarak yanıyordu,bu da bios yüklenemiyor demek,usb yi mbr ye dönüştürüp tekrar m flash yapınca ışıklar düzgün bir şekilde yanıp sönmeye başladı ve son sürümü tekrar yükleyebildim.Daha sonrasında herşeyi bağlayıp bilgisayarı açtığımda tekrar bilgisayar açılmadı,anakart üzerindeki ramin slotlarını değiştirdim tek olarak bağladım hiçbirşey değişmedi,hala bios ekranı vs yok,en sonunda da ez debug ledlerinden boot kısmının yandığını gördüm,hepsiburada bana kafayı yedirtmek üzereydi çünkü sadece işlemci değiştirdim ve hala pc çalışmıyordu,internette bu boot debugı araştırdım ve bunun display port kablosuyla alakalı olduğunu gördüm,nvidia kartlar algılamıyormuş uefi kurulumda,legacy olursa sıkıntı yok ama uefide display port çalışmıyor.
hdmi kablo taktim sorunum çözüldü,tabiii herşey sıfırlandı,kafayı yemek üzereydim işlemci bozuk sandım ekran kartım vd yandı ucuz işlemci alıcam diye diğer parçalar gitt sandım dandik hdmi kablosu gerekiyormuş.
not:anakartım msi b450 gaming plus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banderly -- 10 Kasım 2022; 19:40:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
az önce vatan bilgisayardan 5600 aldım. anında stok bitti dedi arada güncelleniyor 2.739lira + oyun avantajı var
-
Hepsiburada'yı aradım oyun kodu diyorum temsilcinin kampanyadan haberi yok. SMS ya da e-posta ile gönderilmiş olması lazım diyor. Zaten mevcut talebim vardı bir de yeni talep oluşturdu. AMD sitesinin görsellerini yolladım bakalım ne olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X