Şimdi Ara

AMD RYZEN 1700X CPU- Sıfır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 AMD RYZEN 1700X CPU- Sıfır
    Merhaba,

AMD RYZEN 1700X işlemci.Kullanılmamış, sıfırdır. Fiyat 1600 TL dir.

Garantisi Abd ye gidip gelen abim üzerinden geçerlidir. Bir sorun olursa yardımcı olurum (ki işlemci kolay kolay bozulmaz OC denemeleri haricinde)

Pazarlık teklif etmemenizi rica ederim.

Teşekkürler.

AMD RYZEN 1700X  CPU- Sıfır

Not: 13 yıldır forumdayım. Eskiden çok aktiftim. Uzun süredir satıcak parçam olmamıştı, bu nedenle referans sistemine yabancıyım. Ancak eskiden alışveriş yaptıklarımın bir listesi aşağıdadır.

Ataruz ,Relo ,Ozan Başeski,Darth Vader Rsi , Alperen3535 ,CMteria ,dreamless,X-Gen,eXpErT_ ,s3k0,dIsAstEr,,Bullet,inferno,Pércussionist
    ,mec,pininfarina,java,Halit61,icebergmetii,SPaCeLoRD,AthloN,sharkatk,araratenator,alişeker,discordia85,ibraxi,cengaver029,muhammedda,CATBALCA,conquerer_ist
    muhammedS,Viper209,world34,meysez,bilalarabaci,brtana,Gündoğdu,yılmazeest,siyau,albatros1,ToffieBoi ,by_yeg ,m134,
    operaciumut,Resident,Archery,Tugrull84,sarhanos,sanyo,haydargül52,mkoyuncu,white06,xfx2600,abatigun,dIsAstEr,@uiKSilveR,
    opeltuning,demircibu,tugrull84,amdlinux,pcpro,DOĞANSERİOUS,trimaxsahinabi,darkclever,Thermaltake,xpress,businesstr,Heesh,mc_ersin,webaslan

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 28 Mart 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam baya uzun süredir yoktunuz sanırım piyasayı da kaçırmışsınız. İşlemci Türkiye'de 3 yıl distribütör garantilisi 1650 1700 liraya alınıyor zaten.
  • Piyasayı kaçırmış olabilirim. Ben 1800 Tl bulabildim. Link atabilirseniz buradan yada özelden fiyatı güncellerim.

• Nerzhul80 kullanıcısına yanıt
    yanlız bu linkteki 1700 modeli. burada satılan model 1700X

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapstar338

yanlız bu linkteki 1700 modeli. burada satılan model 1700X

evet yanlış link vermişim şimdi farkettim. özür dilerim.
  • Rica ederim, sorun değil. Karıştırmak kolay ikisini. Bahsedilen fiyatlara ben bulamadım, arkadaş ta link atmadı. Belki o da karıştırmıştır.

rapstar338 arkadaşımıza da dikkatinden dolayı teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amd Ryzen 7 5800x İşlemci
    2 yıl önce açıldı
    AMD Ryzen 7 1700X SATILIK
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.