Şimdi Ara

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.575
Cevap
96
Favori
476.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun ve gamepass hediyesini alanlar. Vatan bana tek kod gönderdi oyun aldım ama 3 aylık gamepass alamadım. Sadece oyun alabildim. 2 tane kod göndermesi gerekmiyor muydu? Mail de attım 3 gündür cevap vermediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Onlar eski testler. Nvidia patch yayınladı sonradan. 2070 Super net bir şekilde 5700 XT'den iyi ve sorunsuz kart bunu kabul etmek gerek. Para hangisine yetiyorsa onu almak gerek. Bütçe maksimum ise 5700 XT alınmalı ancak 3000 üstüne çıkılıyorsa artık orada 2070 Super almak daha mantıklı oluyor. İndirimlerle falan 3500-3600'e 2070 Super yakalanabiliyor çünkü.

Not:5700 XT kullanıcısıyım. Tarafsız olmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

5700xt f/p kartı 2kda özellikle çok iyi sonuçlar alıyor
    400dolara daha iyisi olmaz..

Ama geçtiği falan yok ortalama 25/30fps geride
    Sadece 4kda ultrada önermiyorum 8gb yetmez
    2kda çok iyi...
    3000/3500tl aralığında çok iyi kart
    Rakibi 2070super benım testlerımde asus rog 5700xt
    2070superi geçti.

Yeni oyunlarada bir performans drıverı yaparsa amd tadından yenmez. Sadece 2oyunda drıver sorunu yaşadım

Alıntıları Göster
    Üstad oyunun performansına etki etmeyecek özel bir radeon ayarı var mıdır ?
    Yani performansı da grafik kalitesini de ben oyundan ayarlamak istiyorum...

Yada dengeli de mi kullanmak gerekiyor. Çünkü performans ayarına geçince illaki bazı özellikler kapanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

Cpunu ryzen3600x yada ilerde bütçen olduğunda bunu al o karta bu yakışır.
    AMD Ryzen 7 3800X 3.9GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

Alıntıları Göster
    Düz 3600 ile X arasındaki 300lira farka değermi?
    Birde 7 2700x öneren çok.
    BU konuda ne dersin üstad.

Teşekkürler

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Valla satıyorum onu 3aylık kart dı indirimi görünce dayanamadım aldım 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Onlar eski testler. Nvidia patch yayınladı sonradan. 2070 Super net bir şekilde 5700 XT'den iyi ve sorunsuz kart bunu kabul etmek gerek. Para hangisine yetiyorsa onu almak gerek. Bütçe maksimum ise 5700 XT alınmalı ancak 3000 üstüne çıkılıyorsa artık orada 2070 Super almak daha mantıklı oluyor. İndirimlerle falan 3500-3600'e 2070 Super yakalanabiliyor çünkü.

Not:5700 XT kullanıcısıyım. Tarafsız olmak lazım.
    2070 super, bf5, fh4 , rdr2 gibi oyunlarda hala 5700xt'nin gerisinde, evet 2070s daha fazla oyunda daha önde görünüyor Ama 5700xt'de ondan çok gero değil. Nvidia nasıl güncellemeler ile kartın perfromansını artırıyorsa, amd de 5700xt için aynısını yapacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MogoLKhan

Aldığı siyah renkti yani okadar para verip fan çıkmaması kötü hem pahalı ve küçük tamam önünden altından ışık çıkıyor ama bana saçma geldi yaptığı iş oda bana inanmıyıp bu ürünü alıp pişman oldu.
    ( bu kasa)
    Bu tip kasalarda , önden hava almadığı için, kasa içi bir hayli ısınacaktır. Bende bu kasadan var. Üstte 3 tane eksoz fan daha taktım. Kasa içi buz gibi oldu. :)

AMD RX 5000 Serisi [ANA KONU] | 5500 XT, 5600 XT, 5700, 5700 XT

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

2070 super, bf5, fh4 , rdr2 gibi oyunlarda hala 5700xt'nin gerisinde, evet 2070s daha fazla oyunda daha önde görünüyor Ama 5700xt'de ondan çok gero değil. Nvidia nasıl güncellemeler ile kartın perfromansını artırıyorsa, amd de 5700xt için aynısını yapacaktır.

Alıntıları Göster
    Ben ifade edemedim sanırım. Patch ile Nvidia düzeltti dedim.

Son güncelleme sonrası:

Bu da genel fark:

RDR için de sonradan Nvidia performans Hotfix yayınladı diye biliyorum geçen hafta ancak onun genel benchmark'ını yapmadılar sanırım. BF5 zaten AMD seven bir oyun keza Deus EX'de öyle. 2-3 AMD destekli oyun dışında 2070 Super önde. Ayrıca her ne kadar şu an gereksiz olsa da RTX avantajını ve dediğim gibi sürücü avantajını unutmamak gerek. Daha 5700 XT'ler sürücüler ile yeni yeni kendine geliyor. 3000 üstü bütçesi olan adam 5700 XT alırsa mantıksız olur onu demeye çalışıyorum.

• hocam baktiginiz benchmarklar kartin ilk ciktigi zamanlara ait.Suanda 5700xt hemen hemen cogu oyunda 2070super'in onunde yer aliyor.Guncel oyunlarda ise 5700xt 2080'in pesinden geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 29 Kasım 2019; 11:35:40 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bendede Dark N10 advanced var önü petekli kasa çok serin işlemci 45C yukarisini geçmiyor 1.38v ye alip 4ghz yapsam bile en fazla 50c oluyor milletin kasaya bakiyorum önu kompile plastik yada cam oda yetmiyor arada toz filtresi var iyide bu kasa nereden hava alacak değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Athelonious

Ben ifade edemedim sanırım. Patch ile Nvidia düzeltti dedim.

Son güncelleme sonrası:

Bu da genel fark:

RDR için de sonradan Nvidia performans Hotfix yayınladı diye biliyorum geçen hafta ancak onun genel benchmark'ını yapmadılar sanırım. BF5 zaten AMD seven bir oyun keza Deus EX'de öyle. 2-3 AMD destekli oyun dışında 2070 Super önde. Ayrıca her ne kadar şu an gereksiz olsa da RTX avantajını ve dediğim gibi sürücü avantajını unutmamak gerek. Daha 5700 XT'ler sürücüler ile yeni yeni kendine geliyor. 3000 üstü bütçesi olan adam 5700 XT alırsa mantıksız olur onu demeye çalışıyorum.

Alıntıları Göster
    Benim verdiğim test 1080p'di. Ama bugün şu 2k testinide yapacam.

• Perseus4EveR kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayız bende 2nci maili attım ses yok

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    tokhan23 T kullanıcısına yanıt
    Attığınız benchmark eski onu ifade etmeye çalışıyorum. Oyun çıktığında yapılan benchmark. O zaman zaten AMD bariz öndeydi. RTX kartlarda performans sorunu vardı.

@tokhan23 O zaman millet boşuna 100-150 dolar fazla verip neden geride olan bir kartı alıyor hocam hiç düşündün mü? Şu fanboyluğu ve kendi kullandığımız malı övmeyi bırakalım. Bakın ben de 5700 XT kullanıyorum ancak 2070S'in daha iyi olduğunu söylüyorum ve doğrusu da o. Bizim kartlarımız da F/P zaten.
  • suandada amd'de performans sorunu olsun surucu sorunu olsun devam ediyor zaten.Duzeltildigi taktirde 2070super'i sollayacaktir.Yeni cikan oyunlar 5700xt olsun nvidia olsun optime edilerek cikartiliyor.Takip ettigim kadariyla yeni nesil oyunlarda amd 1 tik daha iyi gozuktu benim gozume.Gecmis oyunlar amd'ye optime edilmediginden dogal olarak performansi bir nebze daha geride kaliyor.5700xt daha 5-6 aylik bir kart bildiginiz uzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 29 Kasım 2019; 12:53:19 >
  • Selam arkadaşlar Sappihre Radeon RX 5700 XT Nitro+ modelini 3089 tl ye gitti gidiyordan almış bulunmaktayım açıkçası daha ucuzunu bulamadım almayı düşünen arkadaşlar için linki bırakıyorum reklam olduğunu düşünen varsa araştırabilirler iyi forumlar herkese.

• asusta fiyatta uçmuş büyüklükte ağırlıktada destek lazım karta
    TeknoSeyiryoutube
    Asus ROG Strix Radeon RX5700 ve RX5700XT İncelemesi
    https://www.youtube.com/watch?v=_mkNlgLgmh8

• quote:

Orijinalden alıntı: tokhan23

suandada amd'de performans sorunu olsun surucu sorunu olsun devam ediyor zaten.Duzeltildigi taktirde 2070super'i sollayacaktir.Yeni cikan oyunlar 5700xt olsun nvidia olsun optime edilerek cikartiliyor.Takip ettigim kadariyla yeni nesil oyunlarda amd 1 tik daha iyi gozuktu benim gozume.Gecmis oyunlar amd'ye optime edilmediginden dogal olarak performansi bir nebze daha geride kaliyor.5700xt daha 5-6 aylik bir kart bildiginiz uzere.
    İyi de problem şu, 2070 Super veya 2070 çıktığında neden aylarca problem yaşamıyor kullanıcılar? Daha 5-6 aylık diyorsunuz da bunların halledilip öyle sunulması gerekir. Daha millet hala siyah ekran sorunu vs. yaşıyor. Wattman ile uğraşıyor millet. DX12'de AMD kartlar zaten daha performanslı gibi gözüküyor ancak Nvidia driver ile çok daha hızlı çözüyor onu anlatmaya çalışıyorum.

• ClammY kullanıcısına yanıt
    Kazananlar Klübü fiyatı 3077. Bonus kartı olana 75 de bonus puan yazar. 11.11 indimleri hariç en iyi fiyat bu muhtemelen.
    Güle güle kullanın.
  • Amd'nin olumsuz yanindan kaynaklaniyor bu hocam.Nvidia daha hizli cozum buluyor.5700xt daha guclu bir kart donanim olarak.2080 ile yarismasi gerekiyorken 2070super ile yarisiyor bu sorunlar yuzunden.Hatt dediginiz gibi sacma sapan sorunlarda yasayan oluyor.Bunlari bilerek almak gerekiyor karti zaten.Parasi olan 2070s,2080 almali butcesi yetmeyende amd almali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tokhan23 -- 29 Kasım 2019; 14:6:40 >
  • hakanhan68 H kullanıcısına yanıt
    Teknoseyirde izlediğim en ruhsuz incelemeydi
    Ki kendilerini çok severim

Fiyatın kampanyasız halinden bahsettiler biraz geriye giderseniz kampanyalar ile çok uygun alanlar oldu forumdan

Ben neredeyse 2 aydır kullanıyorum
    Ne bir mavi ekran ne wattman ne birşey
    Çok memnun kullanıyorum
    Biraz memory sıcaklıkları yüksek 80 gibi geziyor tek kusuru o

Bence 3 yıl garanti meselesinide düşünerek sapphire nitro ile birlikte en alınası kart

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.