|
Bildirim

|
RX 6000 serisi ne zaman eski oldu ya? 6650 XT dediğimiz kart kendisinden pahalı 4060 ile benzer oyun performansı veriyor, daha 3 yıllık karta destek mi kesilir?
Edit: Fiyatlara baktım da önceden fark bariz daha yüksekti, şimdi 6650 XT pahalanmış :) 4060 12 Bin TL iken 6650 XT'yi 8500'e almıştım ben |
|
Ben artık AMD için Advanced Marketing Disaster diyorum.
Her bir manevra pazarlama faciası ile sonuçlanıyor. Bu işe bir dur demeleri lazım artık. |
|
Mevzu rdna1ve2 yi diğer rdna driverlarından ayırması. Amd kendini ifade edemedi. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 3 Kasım 2025; 11:11:37 > |
|
|
Mevzu rdna1ve2 yi diğer rdna driverlarından ayırması. Amd kendini ifade edemedi. |
|
|
|
Rx590 kullaniyorum hocam. hala aliyor guncelllemeler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Windows ortamına sürücü yazmayı bilmez ama nvidia'dan önce sürücü desteğini keser. İnşallah günün birinde iflas ettiğini görmek nasip olur amd. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 3 Kasım 2025; 18:54:41 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Açıklamaların hızına yetişemiyoruz: Hardware Unboxed (@HardwareUnboxed) on X https://x.com/HardwareUnboxed/status/1985459928879022510 |
|