Saf güç olarak 7900 XTX hala çok güçlü bir kart ama FSR ve RT başarımı yönünden bakarsan evet 9070 XT çok önde ama yine de o fiyatı bence etmez onu demek istedim yani ben almazdım açıkçası ama alan varsa da alabilir ne diyeyim kimsenin parasına ve görüşüne kilit vuramayız değil mi fikrimizi söyleriz en kötü alır veya almaz ama dediğim gibi fiyatların birkaç haftaya özellikle AMD tedarikçilere stok yeniledikçe fiyatların belirli oranda düşeceğine inanıyorum. |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (61. sayfa)

-
-
çekiniyorum yazmaya artık ama sapphire powercolor bu marka kartları çok kullandım.en sağlamı şu anda aurus modelinde var gigabyte yapıyor beni dinlemek istemeyebilirsin belki ama en iyi nvidia kartıda asus tuf modelinde istediğinizi alın ama elektronik olarak çok sağlam bunlar.
-
karar veremiyorsanız sağlam elektroniğe sahip bir gigabyte kart tavsiye ederim.eskiden msi çıkarmıştı ama devam edemedi bir süre sonra. military class adı altındaydı ürünleri.
-
Ben şuan kartların ucuz olduğu düşünmüyorum bence iyi modellerı en fazla 35-36k olur gibime geliyor model bekleyip öyle almayı düşünüyorum belki yanında oyunda verirler :D
-
Yazılımı var her şeyi kontrol edebiliyorsun.
-
En son PC topladigimda ekran kartim hd6850 islemcim fx6100 mu neydi yanilmiyorsam. Laptopu ve oyun PC sini ayirmaya karar verdigimde kendimi burada buldum. Sora sora okuya okuya en dogru tercihi yapmaya calisiyorum. Sagolsun arkadaslar yardimci oluyorsunuz :) bugun son parcayida alarak noktayi koydum yavas yavas uzarim ben artik. Forum bagimlilik yapti gerci, kart elime ulassana Kadar buralardayim gibi gorunuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
9070 xt fiyatı avrupada 1000 €'yu aşıyor düşmesini beklemek kısa sürede olumsuz olur gibi . al desem sorumluluk alma desem sorumlu duruma düşerim vallahi şaşkınım ben aldım bugün..stok yayılacak mı mağazalarda raflar dolacak mı bilgi sahibi de değiliz.stok var dendi hani nerde dedik bugün.
-
sadece kendime 30 bilgisayar toplamışımdır rahat.azı yoktur.bazı değişik görseller yaptım o istedi sattım bu istedi sattım.😊mesela işlemci macununu sürmeden önce iyi bir yağsız kontak spreyle temizlersen ısının daha düşük olduğunu görürsünüz.çoğu sıvı soğutucu fan soğutma kadar soğutmuyor Noctua gibi iyileride pahalı.ben belki girmem buraya çoluk çocukla uğraşmak istemiyorum bugün ağlattılar beni herşey gönlünce olsun.buraya kadarmış maceramız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D45EB5F5 -- 7 Mart 2025; 4:49:39 > -
Başlangıç fiyatı zaten pahalı 30 binden açılışını yaptı kartların iyi modelleri 32-36k arasıydı onlar da 900 dolar civarı yapıyor o yüzden diyorum bence normal fiyatları bu zaten.
-
başlangıç fiyatı kdv ve asgari %20 bayi karı eklenince normal.599 $ ham fiyat özetle.extra özellikli kartlarda farkı açıyor. bilemiyorum kimin durumu nasıl diye. herkesin bir bütçesi var kimi zengin kimi fakir herkesin gönlünde istediği olsun onu alsın inşallah pişman olmasın en iyisi bu.
-
Hayırlı olsun size ilk hangi oyunu oynayacaksınız :)
-
RTX 3080 kullanıcısı olarak yeni 5xxx serisi kartlar bende hayal kırıklığı yarattı. Şimdi ise ilerleyen zamanlarda 9070XT almayı düşünüyorum. Nvidianın "Anında yeniden oynatma" özelliği AMD yazılımında var mı?
ABD sadece Micro Center doğru düzgün gerçek stok ve karta göre gerçek MSRP (599-849) ile satış yaptı. Şubelerde az kalan stoklar da 1-2 gün içinde tükenir tamamen. Newegg sipariş iptali yaptı bir sürü. Tek tük kart gönderdi. satıcıların depolarında kartlar muhtemelen çok daha fazla sayıda var. İlk parti MSRP fiyattan satıp sonraki stokları talep, yeni gümrük vergileri vs. deyip %10-%20 daha yüksek fiyattan satabilirler.
Ben de bölgesel bir satıcıdan 730 USD'ye Asrock Taichi 9070 XT sipariş verdim. Ön sipariş konumunda. Depoya geliş sonrası kargolanacak. Bakalım inşallah gelirse bir süre GPU işi tamam derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 7 Mart 2025; 4:51:27 > -
patates saklayanların deposuna baskın yapılmıştı bir zamanlar bunlarında depolarına aynısı yapılmadan bu ucuzluk bolluk olmayacak herhalde.benim son yorumum bu olsun cahillerle kaba insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım bunaldım bugün.bir dahada üye filan olmam sanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5D45EB5F5 -- 7 Mart 2025; 4:56:12 > -
Nvidia tarafında stok yok. AMD tarafında stok var. Satıcılar depolardan onlarca ve hatta yüzlerce kartın fotoğraflarını paylaşıyordu ama mesela Newegg herhalde sadece ilk 5 dakika içinde sipariş verenlerin kartları işleme aldı. Ben 10-15 dk arası sipariş vermişimdir. Onaylandı ama sonra iptal oldu. Diğer sipariş gelir umarım.
Yeni parti fiyatları yükselecek gibi zira.
-
Nitro+ alamayınca PowerColor Red Devil AMD Radeon™ RX 9070 XT aldım ikisine S tier kart diyorlar, umarım pişman olmayız
-
vatandan 61.5 a zotac 5080 solid oc almıştım ama fiyatları görünce iade edip 36.5 a 9070 xt nitro ya geçtim. sadece oyun oynuyorum ve internetten baktığımda fark 10-15 fps falan yani hiçbir şey. boş yere para dökmeye gerek yokmuş.
umarım vatan bilgisayar zorluk çıkarmaz da 5080 i iade alır iade için kargoya verdim bakalım. 9070 xt yi de bekletmeden yollar umarım sinerji.
High-Efficiency DrMOS Power Module
Ensuring a stable power supply for every gaming session, the Red Devil features a 12+1 phase power design, supplemented with a dedicated 3+2 phase memory power supply.
Utilizes a 12-layer high thermal conductivity PCB material with a 2oz power layer. https://www.powercolor.com/product-detail219.htm
Nitro+ modeli fazlar 10+3 ve 3+1 https://www.techpowerup.com/review/sapphire-radeon-rx-9070-xt-nitro/5.html
İki model birbirini aratmayacak türden. Tabii Sapphire, Toxic serisi çıkarır ya da nitro+ vapor-x modeli çıkarır o ayrı. Onlarda sınırlı üretim olur zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X