cw sesi olursa asus prime da tornnavida ile parçalamayı düşünüyorum ekran kartını |
AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (159. sayfa)

-
-
Bazen güzel bir indirim yapmadan hemen önce böyle yapıyorlar, umarım yanılmıyorumdur, 25k gibi bir fiyat gelebilir belki.
-
hocam gigabyte bunu manuel ayarlamayı bulamadım biosta
-
Ben vaz geçtim almaktam bu fiyatlara kart falan alınmaz. Udna mimarisini bekleyeceğim.
-
-
Resmen 5080 olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İnşallah inşallah ay sonunda iyi bir fiyat bekliyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kart içinden çıkan çoklayıcı ile mi bağladın?
Yok, bendeki msi mpg a850g pcie5 model güç kaynağının kendi kablosu ile bağladım.
Mis Gibi Cw Yok Bizede Nasip Olur Insallah Tez Zamanda
çok güzel değerler maşallah 5080 gibi olmuş.
overclok ekran görüntüsünü atabilir misin hangi ayarları yaptığının
-
Benim kartta geldi şimdi. Ben içinden çıkan çoklayıcıyı kullanıcam psu malum 7 senelik
-
Hayırlı olsun hocam. 3 pinli mi?
-
Benim psu iyi diye değiştirmek istemiyorum hocam da 12 vhpwr yok işte. XT nitro aldım bende içinden çıkan kabloyu kullanıcaz.
-
şaka maka bunuda alan var herhalde ya çok korkutucu
-
-
Vade farksız taksit yapan firmalar burayı takip ediyor herhalde. Direk zam yapmışlar. Vade farklı taksit yapan firmalar da fiyat değişmemiş. Misal: Tebilon, itopya,sinerji vs.
-
Stok düşük göstermiş bile olabilirler artık her şeyi beklerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Time Spy cpu bağımlı bi test ya, Steel nomad bir dene orada zaten averaj puanları falan da gösteriyor
-
Dün son anda 26 bine iyi kalmışım o zaman. Fiyat düşer umuduyla Türkiyede bir şey alınmaz cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X