< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 25 Haziran 2021; 0:40:18 > |
| _____________________________ |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 25 Haziran 2021; 0:40:18 > |
|
Artık orta seviye kartların 8 gb'dan başlaması lazım zaten
|
|
Gelsin gelsin fiyatların düşmesine yardımcı olur. 1 aydır iyi düşüyor fiyatlar yeni kartlar geldikçe de al satçılardan kurtulmuş olacağız.
|
|
Çok uzun bir aranın ardından haber yapmaya başladım , dümdüz translate haberi olmaması için kendimden de bir şeyler katmaya çalıştım, takdir tabii ki sizin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A40356F19 -- 24 Haziran 2021; 22:27:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
infinity cache gibi firmanın kendi orijinal teknoloji isimlendirmelerine dokunmamak gerek diye düşünüyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Gelecekteki haberlerimde dikkate alacağım hocam, yapıcı yorumlarınız için teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.Croft -- 25 Haziran 2021; 19:57:36 > |
|
|
Shading units Yani Cuda cekirdegi olarak Çok düşük deilmi 2048 unit. Sonuçta Shadows antialasing HBAO HDR SSAO volumetric lightning fog effects falan bunlardan hep Cuda yani Shading unitler sorumlu. Nekadar cok olursa okadar FPS yüksek ve düşüş olmadan bu efektleri köküne kadar acıp kullanabiliyoruz. 3060da mesela 3500 cuda shading var. Bu durumda ben kesinlikle rtx 3060 alırım. Cuda cekirdegi cok önemli . Kartların zaten asıl fiyatını arttıranda bu Cuda yani shading unitler Ne kadar fazlaysa kartlarında fiyatı okadar artıo. üst seviye kartlarda hayvan gibi shading cuda cekirdegi koyuolar. Bu sayede zaten yüksek fps degerlerine ulasabiliyor kartlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 3 Ağustos 2021; 22:34:3 > |
|