Şimdi Ara

AMD Radeon R9 295X2 Sistem toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben xbox one'da oyunlarımı oynuyorum , fakat grafik kalitesi gerçekten çok kötü ve şuanki bilgisiyarım gerçekten performansından hiç memnum değilim ,
    3-4 Yıl önce toplamıştım 4000 lira civarı tutmuştu ,Bu sistemin üzerine ekleme yapıp yeni sistem yapmak istiyorum fakat bilgisiyar işlerinden hiç anlamam o yüzden buraya yazıyorum,
    Şuanki sistemim
     AMD Radeon R9 295X2 Sistem toplama

AMD Radeon R9 295X2 Ekran kartı alıp sistemi yenilemek istiyorum fakat dediğim gibi anlamadığımdan buraya yazdım, Ekran kartını alıp yanında neleri yenilemem lazım ? Tavsiyeleriniz nelerdir ? Teşekkürler.
    Fiyat olarak ekran kartı ve monitörler dışında 2000-2500 lira verebilirim en fazla.

• R9 295X2 tr gelicek ve sen alican zor kardeşim stok durumunu bilemezsin ayrıca 780ti ve 290x varken gereksiz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

R9 295X2 tr gelicek ve sen alican zor kardeşim stok durumunu bilemezsin ayrıca 780ti ve 290x varken gereksiz bence

Ekran kartını zaten yurtdışına gittiğimde alıp gelicem dediğim gibi ben bu ekran kartını alıp sistem yapmak istiyorum gerekli veya gereksiz diye sormadım.
  • -Xbox- kullanıcısına yanıt
    hocam işlemci anakart kesinlikle değişmeli intel 2011 soket anakart ve işlemci alın power yeterli gibi duruyo ama dh deki incelemede nasıl bi powerla kullanılmalı bahsediliyodu onuda bi izleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubloN

hocam işlemci anakart kesinlikle değişmeli intel 2011 soket anakart ve işlemci alın power yeterli gibi duruyo ama dh deki incelemede nasıl bi powerla kullanılmalı bahsediliyodu onuda bi izleyin

Teşekkürler yorumun için , Bu konudan anlayan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.
  • Sadece ekran kartını değiştir yeterli. Ekran kartın eski kalıyor. İşlemci,ram,ssd,psu yeterli seviyede. GTX 780 Ti , Titan gibi ürünler işini görür. 295X2 stok zor gibi gözüküyor. Ekran kartın eski olduğu için üst seviye yeni çıkan herhangi bir kartı aldığında farkı hissedersin. R9 290X,gtx 780, ti, titan vs.

Edit : CF ya da SLI yapmayacaksan LGA2011 geçmek ne kadar mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acbold -- 10 Nisan 2014; 23:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Xbox-

quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf81

R9 295X2 tr gelicek ve sen alican zor kardeşim stok durumunu bilemezsin ayrıca 780ti ve 290x varken gereksiz bence

Ekran kartını zaten yurtdışına gittiğimde alıp gelicem dediğim gibi ben bu ekran kartını alıp sistem yapmak istiyorum gerekli veya gereksiz diye sormadım.

O zaman işlemci ve anakart çöpe direk ve soket 2011 tabanlı bir sistem kurun psu yeterince iyi

• ekran kartı olarak 780ti-780 falan alacak olursanız sadece işlemci upgrade yapsanız yeterli. anakartınız gayet güzel.
  • İşlemci ve ekran kartı upgradele bu iş çözülür..adam anakart işlemci çöpe demiş boşa masraf para bol ya.
  • i5 4670k + 780 ti ve kafanıza göre bir anakart.
    tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

İşlemci ve ekran kartı upgradele bu iş çözülür..adam anakart işlemci çöpe demiş boşa masraf para bol ya.

Acaba işlemci ne almalıyım ? link koyarsanız sevinirim, Ve soğutma denen şeylerden hiç anlamıyorum almam gereken bir şey varmı ?
    Fx serisinden istediğiniz işlemciyi alabilirsiniz 8350 9370 9590 gibi..fx8350 alıp ocleyedebilirsiniz..Soğutucu bütcenize kalmıs işlemci soğutucusu şart oc yapcaksanız. kasanında serin olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 11 Nisan 2014; 0:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

Fx serisinden istediğiniz işlemciyi alabilirsiniz 8350 9370 9590 gibi..fx8350 alıp ocleyedebilirsiniz..Soğutucu bütcenize kalmıs işlemci soğutucusu şart oc yapcaksanız. kasanında serin olması..

Ben oc felan nedir bilmiyorum , Sadece bf4 watch dogs gibi oyunları her şey ultrada oynatıcak sistem yapmak istiyorum , O zaman sadece işlemci ve ekran kartı alırsam yeter dediğinize göre .
    baştan söylesenize hocam bende 3 monitör eyefinty sistem kurucaksınız sandım işlemci olarak fx8350 ekran kartı olarakda r9 290 alırsanız bütün oyunları rahatlıkla ultrada oynarsınız
  • quote:

quote:

Teşekkürler yorumun için , Bu konudan anlayan arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

r9 295x Almaktaki amacınız nedir?. 2k üstü monitörünüz yoksa.. boşuna masraf yapmış olursunuz... ha 4 k monitör alırsınız 10000 tl verip... r9 295x yüksek çözünürlük için üretilmiş bir kart... 1080p'de gtx770 yada r9 280x yada r9 290 alabilirsiniz. Yada tek gtx780... üstü gereksiz olur... cpu sogutucu varmıydı tam bakmadım ama... eğer yoksa cpu sogutucusu alıp overclock yaparak rahat rahat kullanılır... daha üstüne sadece fazla para vermiş olursun... önerim gtx780 Al geç... cpu felan değiştirme.. Degmez... verdiğin paraya yazık. bugün overclock yapmak artık öyle zor birşey değil.. Yanar ömrü kısalır diyenlere bakmayın.. eğer öyle olsaydı intel ne K serisi cpu çıkartırdı Yada Amd black edition olarak çıkartırdı.. cpu'larını.. senin cpu'yu 4 ghz yapıp yanına gtx780 alıp birde 240 gb ssd aldınmı tadından yenmez.. Paran çokda dediklerimi unut en iyisini al gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EA6F8F78B -- 11 Nisan 2014; 0:28:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

quote:

r9 295x Almaktaki amacınız nedir?. 2k üstü monitörünüz yoksa.. boşuna masraf yapmış olursunuz... ha 4 k monitör alırsınız 10000 tl verip... r9 295x yüksek çözünürlük için üretilmiş bir kart... 1080p'de gtx770 yada r9 280x yada r9 290 alabilirsiniz. Yada tek gtx780... üstü gereksiz olur... cpu sogutucu varmıydı tam bakmadım ama... eğer yoksa cpu sogutucusu alıp overclock yaparak rahat rahat kullanılır... daha üstüne sadece fazla para vermiş olursun... önerim gtx780 Al geç... cpu felan değiştirme.. Degmez... verdiğin paraya yazık. bugün overclock yapmak artık öyle zor birşey değil.. Yanar ömrü kısalır diyenlere bakmayın.. eğer öyle olsaydı intel ne K serisi cpu çıkartırdı Yada Amd black edition olarak çıkartırdı.. cpu'larını.. senin cpu'yu 4 ghz yapıp yanına gtx780 alıp birde 240 gb ssd aldınmı tadından yenmez.. Paran çokda dediklerimi unut en iyisini al gitsin

Sanırım ben yanlış anlaşıldım ben 3 monitör felan değil tek monitör tüm oyunları ultrada her şey açık 50-60 fps arası oynamak istiyorum, Fakat almışken en iyi ekran kartını almak istiyorum. Ben şimdi dediğiniz ekran kartını alsam 2-3 yıl sonraki oyunları ultrada her şey açık oynuyabilirmiyim ? O yüzden almışken en iyisini alıp 3-4 yıl götürmesini istiyorum.

• fx-9590 + 780 ti ile tazelenir. Maksimum ayarda 60+ fps ile gözler de tazelenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxone

fx-9590 + 780 ti ile tazelenir. Maksimum ayarda 60+ fps ile gözler de tazelenir.

en temizi bu herhalde
  • fx 9590 ve r9 975x2 alın uzun bi süre idare eder.
    5500 TL r9 295x2 ye verme bence.
    i74770k yanina bi anakart asagi yukarı 1300 1400 tl tutar.
    Kalan para ile 4000 tl artıyor sanirim 2tane 780ti al derim.
    tabi psu yeterse.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.