Şimdi Ara

AMD Radeon HD 7800 Series Graphics Cards - Windows 8.1 Driver [YARDIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Arkadaşlar bende amd redeın hd 7800 ekran kartı var windows 8.1 işletim sistemini kurduktan sonra oyunlarda epey bi kasma sorunu yaşadım acaba ekran kartının uyuşmaması olyından oluymudur varda driver'ını bana limk olarak bulabilirmisiniz. şua son gücel olarak gözüküyor ama genel bi araştırmada baktıgımda çoğu kişi kendi ekranlarının sorununu halletmişler ama ben yapamadım. Teşekkürler.

• Belirtmemişsiniz ama işletim sistemi muhtemelen 64 bit tir diye düşünüyorum ve 64 bit win 8.1 işletim sistemi için sürücü linki gönderiyorum. Değilse tekrar mesaj atıp 32 bit olanını isteyebilirsiniz.

http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows%208.1%20-%2064
  • dopac34 kullanıcısına yanıt
    şaun deniyorum kardeşim akşama haber veririm sağolasın, 64 bit doğru tahmin
  • hocam driverları yükledim ama fifa da kasmaya devam ediyor başka grafik kartına etki eden yüklemem gereken bi programlar var mı?
  • dostum kartının markası nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeki1981 -- 20 Nisan 2014; 0:15:45 >
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    sapphıre hd 7850
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnverPasha

sapphıre hd 7850

7850 nin birçok modeli var buradan kedi kartının uygun dirverini kurup dene buradaki driver eski olabilir ama stabil çalışır

http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index.aspx?psn=0006&lid=1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Radeon 9600 pro driver sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • buldum bakalım kurdum bi deniyeceğim ounları zaten şşuan için nedense ea nın fifa oyununda yaptı 2014 ve online origin ile oynadıgım fifa world 'de kasma sorunu var çok nadir de lol de fps düşüklüğü oluyor hafif bir kasıntı oluşuyor. bu windows 8.1 i kurdugumda oldu bından önce win 7 de böyle bişey olmamaıştı.
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    Ayni sorun benim ark.ta da var.Onun ekran karti asus 7870 dcu2.Tabii dogru söylüyorsa Benim ekran kartida 7870 dcu2 fakat ben indirdigimde gayet rahat oynamistim.Driver güncelleme ile pek bi alakasi yok gibi ama ins. olur seninki.Benim mesajda bulunsun hem ark. için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 20 Nisan 2014; 2:12:17 >
  • az önce hallettim hiç bir sorun kalmadı sonunda :)
  • sorununuz net olarak nedir tam birde yapılanları bahsederseniz kardşim yardımcı olmaya çalışacağım :) inşallah arkdaşının da düzelir hoş bi durum değil.
  • EnverPasha kullanıcısına yanıt
    O ekran kartını güncelledi.Hatta ben attım son sürümünü.Ama şöyle birşey var.Fifa'da fps 30. dk.dan sonra 60'tan aşağı düşüyormuş.Vsync ile.O olmadan 200-300 ama 2 ayrı donma sorunu oluyormuş.Çözünürlüğü azaltınca oynayabiliyordu mesela.1980x1020'nin bi altına getirince yani.Orjinal bide oyun Window mode a alıncada düzeliyormuş ama herşey okey iken fps düşüp kasma sorunu çıkabiliyormuş.Anlamadım gitti.Anlatamıyorda zaten Sen sadece güncelledin mi? Bu sorun çok genel birde.
  • ekranı küçültmek çok fazla piksel yogunlugundan kurtularak fps yi biraz rahatlatmak demektir veya windows modda oynamak da aynı şey oluyor diğer türlü ekran boyutu kısmında karşılıyamadıgı için bu sorunlar çıkabiliyor ben güncellemmeyi yaptım fakat sorun devam etmeye sürdürdü daha sonra ekran kartımın modelinin ismiyle arttım ve onudna driver'ını kurdum sorun çözüldü, fakat daha farklı da sornlar olabilir arkadaşına yardım edebilirin bu konular hakkında directx 11 kurulu olması kurulu ise güncell olması nı da göz önünde bulundurun microsoft framework 4.5 gibi programlarda yüklü olup güncel olmasına dikkat edin. bunları bi gözden geçirin kardeşim bakalım sonucunuz olumlu olacakmu inşallah olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.