Şimdi Ara

AMD radeon hd 6770M için en güncel driver.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ekran kartıyla boğuşmaktan sıkıldım :). en sonunda format atıp driverları tekrar yüklüyorum. ekran kartı driverı için 13.6 beta 2 mobility için olanını indirdim. ilk önce eski driver ı sildim. sonra yenisini yükledim. yüklerken bi hata verdi. windowsta bir kaç dosya eksik gibisinden tam hatırlayamıyorum. sonra devam et dedim. ve bi kaç saniye sonra mavi ekran hatası aldım. sistem geri yükleyip eski driver ı sildim şuan bi tek catalyst yüklü. oda switchable graphics için. driver olarak neleri yüklemeliyim ? ve auto downloader ile indirdiğim driver tarzı şeyi çalıştırdığımda bu hatayı veriyor. "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun".

tam olarak neleri yüklemeliyim ? en sağlıklı sonucu neler verir.

• Bunu deneyin, Bios ayarlarina girip "Graphics Memory"(veya ayni/benzer anlama gelen) ayarini 'Fixed' yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

Bunu deneyin, Bios ayarlarina girip "Graphics Memory"(veya ayni/benzer anlama gelen) ayarini 'Fixed' yapin.

onu bilgisayarı ilk aldığımda yapmıştım.
  • Hocam mobility kurmadan once orjinal driver varmiyidi?! Laptopun sitesinde bulunan driver (marka HP ise hp destek sayfasinda vs) bende de 6770mli laptop vardii , simdi hatirladim format attikyan sonra once oradaki driveri indirip kurmak lazim yeni catalyst surumleri kurmadan once yoksa benzer sorunla karsialsiyordum

• quote:

Hocam mobility kurmadan once orjinal driver varmiyidi?! Laptopun sitesinde bulunan driver (marka HP ise hp destek sayfasinda vs) bende de 6770mli laptop vardii , simdi hatirladim format attikyan sonra once oradaki driveri indirip kurmak lazim yeni catalyst surumleri kurmadan once yoksa benzer sorunla karsialsiyordum

onu kuruyorum zaten. her seferinde kuruyordum. şimdi 13.6 kurdum sorunsuz oynuyorum ama sürümü hala 8. bilmem kaç gösteriyor. :S
  • Evet 6770m icin en guncel driver 2 yil once falan cikti, AMDnin geriye donuk destegi cok zayif maalesef, yeni seri cikti mi onceki seriye destek kesiliyor

• quote:

Evet 6770m icin en guncel driver 2 yil once falan cikti, AMDnin geriye donuk destegi cok zayif maalesef, yeni seri cikti mi onceki seriye destek kesiliyor

13.6 hd 6000m serisi için de çıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    12 yıl önce açıldı
    Ati radeon için hangi driver?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .Net 4 kurdunuz mu?!

http://support.amd.com/us/kbarticles/pages/737-28041supportforatimobility.aspx

Burda uretici sayfasina gidin diyor ama Beta driver oldugu icin orada bulunmasi dusuk ihtimal :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 16 Haziran 2013; 0:35:43 >
  • Mobiltiy Catalyst 13.6 beta2 HD 6770M desteklemektedir. Bu mesajın öncesinde Catalyst 13.5 beta2 den günceleme yaptım. ikisininde resimlerini yükledim. Ekran parlaklık ayarlarındaki sorunlar içinde UnifL kullabilirsin. UnifL deki modifiye driver ile de Intel HD graphics de bu şekilde güncelleyebilirsin.
     AMD radeon hd 6770M için en güncel driver. AMD radeon hd 6770M için en güncel driver.

• quote:

Orijinalden alıntı: ramir_han

Mobiltiy Catalyst 13.6 beta2 HD 6770M desteklemektedir. Bu mesajın öncesinde Catalyst 13.5 beta2 den günceleme yaptım. ikisininde resimlerini yükledim. Ekran parlaklık ayarlarındaki sorunlar içinde UnifL kullabilirsin. UnifL deki modifiye driver ile de Intel HD graphics de bu şekilde güncelleyebilirsin.
     AMD radeon hd 6770M için en güncel driver. AMD radeon hd 6770M için en güncel driver.

hocam ben güncellediğimde hala aygıt yöneticisinde 8. bilmem kaç gösteriyor sürümü.

• Leshcat’s Catalyst 13.6 Beta 2 bunu dene hocam. Yükleme talimatları içinde buraya bak Unified Leshcat AMD Driver Manual v1.2.1
  • quote:

Leshcat’s Catalyst 13.6 Beta 2 bunu dene hocam. Yükleme talimatları içinde buraya bak Unified Leshcat AMD Driver Manual v1.2.1

hocam buna güvenmiyorum ben. daha önce kurdum bi faydası olmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Clarsa

arkadaşlar bu ekran kartıyla boğuşmaktan sıkıldım :). en sonunda format atıp driverları tekrar yüklüyorum. ekran kartı driverı için 13.6 beta 2 mobility için olanını indirdim. ilk önce eski driver ı sildim. sonra yenisini yükledim. yüklerken bi hata verdi. windowsta bir kaç dosya eksik gibisinden tam hatırlayamıyorum. sonra devam et dedim. ve bi kaç saniye sonra mavi ekran hatası aldım. sistem geri yükleyip eski driver ı sildim şuan bi tek catalyst yüklü. oda switchable graphics için. driver olarak neleri yüklemeliyim ? ve auto downloader ile indirdiğim driver tarzı şeyi çalıştırdığımda bu hatayı veriyor. "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun".

Laptop ekran kartları için genelde WHQL tavsiye ederim. Betalar sorun çıkarabilir. Hele AMD Mobility olunca. İyi forumlar!

• Clarsa kullanıcısına yanıt
    talimatlara dikkat et hocam. Ben kurdum. Bunu yaptıktan sonra intel ekran kartı güncellemesinden kurtuluyorsun. AMD için yine offical driverları ile devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

arkadaşlar bu ekran kartıyla boğuşmaktan sıkıldım :). en sonunda format atıp driverları tekrar yüklüyorum. ekran kartı driverı için 13.6 beta 2 mobility için olanını indirdim. ilk önce eski driver ı sildim. sonra yenisini yükledim. yüklerken bi hata verdi. windowsta bir kaç dosya eksik gibisinden tam hatırlayamıyorum. sonra devam et dedim. ve bi kaç saniye sonra mavi ekran hatası aldım. sistem geri yükleyip eski driver ı sildim şuan bi tek catalyst yüklü. oda switchable graphics için. driver olarak neleri yüklemeliyim ? ve auto downloader ile indirdiğim driver tarzı şeyi çalıştırdığımda bu hatayı veriyor. "Bilgisayarınızda uygun olmayan bir donanım/yazılım bulunduğundan AMD Catalyst Mobility yüklenemiyor. Grafik bağdaştırıcınızın bu sürümü desteklenmiyor. Grafik sürücüsü güncelleştirmesi için kütfen dizüstü bilgisayar üreticinize başvurun".

Laptop ekran kartları için genelde WHQL tavsiye ederim. Betalar sorun çıkarabilir. Hele AMD Mobility olunca. İyi forumlar!

dv6-6020et sahibiyim. Beta driverlar ile bir sorun yaşamadım henüz. Unutmayın beta yazılım daha önce kararlı sürümün üzerine yeni şeylerin eklemesi demektedir. driverlar sıfırdan yazılmıyor. Eklemeler yapılıyor. Betalar % 100 kararsız diyemeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramir_han -- 16 Haziran 2013; 23:17:25 >

• hocam benim sıkıntım driverı kurunca aygıt yöneticisi görmüyor. eski driverı görüyor hala. ben ati sdk yı kaldırıp yerine yenisini kuruyorum. yanlış mı yapyıorum acaba.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

quote:

dv6-6020et sahibiyim. Beta driverlar ile bir sorun yaşamadım henüz. Unutmayın beta yazılım daha önce kararlı sürümün üzerine yeni şeylerin eklemesi demektedir. driverlar sıfırdan yazılmıyor. Eklemeler yapılıyor. Betalar % 100 kararsız diyemeyiz.

Ben daha önce AMD olarak 5730M kullandım. Nvidia olarak GT650M. Şimdide GTX560M kullanıyorum. Bunklara hep whql driverler kurdum. Hiç sorun yaşamadım. Çevremdeki herkes bana format attırıyor. Onlarada whql kuruyorum. Bugüne kadar hiç sorun çıkmadı bende arkadaşlarımda da. O yüzden benim tercihim wqhl. Sizin tercih size kalmış.

• ben driverları kuramıyorum sıkıntım orada :D eski driverları sildim kurdum yine aynı. leshcat den kurucam bide
  • unifl 13.6 beta 2 yi kuracağım. whql yok ama kurayım mı ?
  • Sürücüyü aygıt yöneticisinden elle göstermeyi denediniz mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.