Şimdi Ara

AMD Radeon ekran kartı YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Forum.donanım takipçileri ve Yönetim ve ekibindeki arkadaşlar.

SİSTEM BİLGİLERİM

AMD Radeon(TM) R5 Graphics ve AMD Radeon Graphics Processor (0x9851) ekran kartlarım ve lap top kullanıcısıyım.

AMD A8-6410 APU with AMD Radeon R5 Graphics 2.00 GHz

yaklaşık toplam bellek 4561
    görüntü belleği 1005
    paylaşılan bellek 3556

8 gb ram var

windows 10 pro 64bit dır.

sıkıntım şu arkadaşlar ben ekran bildiğiniz lol(League of Legends) oyuncusuyum ve problemler yaşıyorum oyunda veya farklı oyunlarda. destek birimine yazdığımda bir takım öneriler sundu yaptım ama "Dahili ekran kartın yüklü görünmüyor." dedi
    fakat ben bilgisayarımı incelediğimde yüklü gözüküyor. bilgisayarıma sağ tıkladığımda yönet sekmesinde gözükmekte yalnız söyle ki ben ekran kartını güncellediğim de daha çok kasma ile alakalı problem yaşıyorum sorunum bu güncellemek den korkuyorum öğrenciyim ve format atmak 60 100 tl arası oynuyor ve gücüm yetmiyor. bana yardımcı olabilecek varsa sistemsel sıkıntının ne olduğunu ve çözümünü bulacak arkadaşlar veya yönetim ekibinden varsa lütfen bana yardımcı olursa çok mutlu olurum ve yorumlarda belirtirseniz çözümü gerçekten çok mutlu olacağım.

Saygılarımla.

• kimse yardımcı olmucakmı arkadaşlar doğru forum sayfasına mı yazdım ben ? burası forum donanım sayfası deılmı 1 hafta oldu kimse cevap vermemiş şaka gibi :(
  • Öncelikle gece bu konuyu açtığın için yazan olmamıştır.

Format atmayı bedavaya yapabilirisin. Youtube a yaz usb ile format atabiliyorsun gerekli bir sürü video mevcut.

Ekran kartının driverını yükle oradan güncellemelerini yap kontrolleri gerçekleştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • format yeni attım sıkıntıda burda dogru yukledım driverleri de anlam veremedim neden acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.