Şimdi Ara

AMD Radeon Crimson Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran kartı olarak Radeon R7 200 kullanıyorum. Radeon Crimson'da Ekran sekmesinden Diğer Ayarlar açılmıyor. Ve ne zaman güncellemeleri kontrol et desem (her ne kadar güncellesem de) 16.3.2 WHQL çıkıyor. Yardım edebilir misiniz?

• Otomatik güncellemede sıkıntı var. Henüz düzgün çalışmıyor. Diğer ayarlarda sıkıntı yok bende. (R9 390X - Beta sürücü kullanıyorum)
  • tercihler kısmında radeon ek ayarları mı açılmıyor?o kısımda işe yarar bir ayar yok ama açılsın diyorsanız sistemde .Net yüklü olması lazım.

https://www.microsoft.com/en-US/download/details.aspx?id=48137
  • Csgo oynadığımdan dolayı sweetfx kullanmak istemiyorum ban sebebi diye okumuştum biyerde. catalyst control varken daha basitti digital vibrance'yi ayarlamak. Ek ayarları o yüzden açmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riochi

Csgo oynadığımdan dolayı sweetfx kullanmak istemiyorum ban sebebi diye okumuştum biyerde. catalyst control varken daha basitti digital vibrance'yi ayarlamak. Ek ayarları o yüzden açmak istiyorum.

O dediğiniz ayarlar yeni sürücü paketine yüklenene kadar 15.7.1 ile devam edebilirsiniz siz de.
  • Bilgisayarımda net Framework yüklü zaten. Crimson'un versiyonu 16.5.1 geri döndürme imkanım var mı 15.7.1'e peki ?
  • en güzeli kardeşim resmi siteden kurmak olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X370 ve X300
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sorun bende de var crimson 16.3.2 ile diğer ayarlar açılmıyor. 16.4.2 Beta var onda bu ayarlar açılıyor mu acep deneyen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.