Şimdi Ara

[AMD R9 290X] - NDA Kalktı. Resmi Testler GELDİ.. (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.208
Cevap
9
Favori
70.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

quote:

Orijinalden alıntı: cagataykoroglu

quote:

Frostbite'ın mühendisi çıktı İsveç'ten, 15 dakikalık videoymuş.

Mete AMD bile kendi ürünlerini senin anlattığın gibi anlatamıyor.

Sen anlamıyorsundur canım kardeşim.
    Tereyağı gibi eriyorum şu an bildiğimiz şeyleri anlatıyor olsa da. Microsoft'un directx 11.1 eklenti paketini Battlefield 4'e eklediğinden bahsediyor. 7 tane oyun serisi saydı Frostbite altyazılımı kullanan.

Yavaş eri yayının sonuna dayanamayacaksın Sanırsın ki FB3 AMD nin bir ürünü Nvidia da farklı çalışacak. O adamlar tanıtımın başında da Tomb Raider övüyordu. Hani şu AMD nin öve öve bitiremediği ama Nvidia da olmayan bir şey sunamadığı oyun

BF4 tanıtımında CF ve Eyefinity desteği, Radeon için optimize edilmiş dışında 2 şey yazıyor dx11 desteği ve 64 kişilik oyun zevki OHA! diyorum. Meğer AMD olmasa 16 kişi oynyacakmışız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagataykoroglu -- 26 Eylül 2013; 1:30:53 >

• EA teknoloji direktörü sahnede BF4 için
  • Of, İsveçli çok soğuk kanlı çıktı: "Battlefield 4 konsollarla ortak altyazılım olan mantle üzerinde çalışacak, Microsoft directx üzerinde çalışmayacak", dedi.
    Konsollarla pclerin bir kucaklaşma içerisinde olduğu bu dönemde her atılım bir heyecan yaratıyor.
  • Şuan BF4 tanıtımı nasıl sıkıcı hale getirilebilir, onu anlatıyorlar.

Daha önce gördüğümüz bir bölüm yayınlanıyor. Artık BF4'e bile ilgi kalmadı. İzleyen sayısı 300 kadar daha düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 26 Eylül 2013; 1:37:40 >
  • EA dan adam çıktı....

NE GÜZEL EKRAN KARTI TANITIMI

İyi geceler
  • frank abimiz geldi
     [AMD R9 290X] - NDA Kalktı. Resmi Testler GELDİ..
  • BF4 Gameplay
  • Bence titanı geçemediler yine , firestrikede 10.5k alıyor , ama dikkat ettiyseniz kendi paylaştıkları grafikte r9 290x 8.000 puan barajına koymuşar daha ilerisi yok ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 26 Eylül 2013; 1:37:17 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Frostbite'ın mühendisi çıktı İsveç'ten, 15 dakikalık videoymuş.

Mete AMD bile kendi ürünlerini senin anlattığın gibi anlatamıyor.

Sen anlamıyorsundur canım kardeşim.
    Tereyağı gibi eriyorum şu an bildiğimiz şeyleri anlatıyor olsa da. Microsoft'un directx 11.1 eklenti paketini Battlefield 4'e eklediğinden bahsediyor. 7 tane oyun serisi saydı Frostbite altyazılımı kullanan.

Yavaş eri yayının sonuna dayanamayacaksın Sanırsın ki FB3 AMD nin bir ürünü Nvidia da farklı çalışacak. O adamlar tanıtımın başında da Tomb Raider övüyordu. Hani şu AMD nin öve öve bitiremediği ama Nvidia da olmayan bir şey sunamadığı oyun

BF4 tanıtımında CF ve Eyefinity desteği, Radeon için optimize edilmiş dışında 2 şey yazıyor dx11 desteği ve 64 kişilik oyun zevki OHA! diyorum. Meğer AMD olmasa 16 kişi oynyacakmışız

Dirt'te kullandıkları grafik işleme biçimini "Forward+" adı altında paketlemişler. Forward rendering'in kıralıyız, bundan sonra daha başka oyunlar da böyle geliştirilecek diyor. Ne dersen de, kendi avantajlarını kullandıklarında "7970ghz=gtx 780" oluyor.

• adamı indirdi gene canlandı 3 defa
  • quote:

Konsollarla pclerin bir kucaklaşma içerisinde olduğu bu dönemde her atılım bir heyecan yaratıyor.

Ben de sizin gibi heyecanlanmak istiyorum fakat olmuyor..
  • Su kalitesi kötü durumda , olmamış BF4
  • Mantle ın vaadettikleri güzel bakalım öyle olacak mı
  • Offline ?
  • ee 290x nerede?
  • Offline oldu ya o.O
  • Aferin AMD
  • Bitti ya la..

Adam gerçekten "Oyunlara okadar önem veriyoruz ki 2.5 saat gpu etkinliğimizde 2 saat oyunları konuşabiliyoruz" dedi
  • Dağa kaçtı..
  • şaka gibi lan böyle tanıtımmı olur
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.