Şimdi Ara

Amd r7 260x garip görüntü ve donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arakdaşlar bugün yeni aldığım r7 260x asus ekran kartımı taktım driveri yükledim ancak görüntü bir garip oldu mesela mouse imelcini oynarken hafif titriyor sayfayı aşağıya indirirkende oluyor bu yazılarda biraz garip gözüküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Aralık 2014; 12:26:41 >

• Merhaba Titreme sorunu ekranın çözünürlüğünü değiştirerek farklı çözünürlüklerde de aynı sorunun olup olmadığını dene. Şayet olmaya devam ederse Ekran yenimele hızını düşürerek yada tam tersini yaparak deneyebilirsin. Yeni sürücü kurulurken bahsettiğim ayarları değiştirmiştir büyük ihtimal ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEFRIT

Merhaba Titreme sorunu ekranın çözünürlüğünü değiştirerek farklı çözünürlüklerde de aynı sorunun olup olmadığını dene. Şayet olmaya devam ederse Ekran yenimele hızını düşürerek yada tam tersini yaparak deneyebilirsin. Yeni sürücü kurulurken bahsettiğim ayarları değiştirmiştir büyük ihtimal ile.

Bu defada donma sorunu başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vgamı kullanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

vgamı kullanıyorsun

Hdmi kablosu.

• normal pc lcd simi yoksa tv lcd mi bağladın tv de oluyor o titreme
  • ziel34 kasanın yan kapagını açarak, ekran kartının fanının dondugune emin olabilirmisin. Bir kablo takılmış olabilr ve ısınan kart donma yapar.

Hoşçakal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

normal pc lcd simi yoksa tv lcd mi bağladın tv de oluyor o titreme

Normal led pc monitörü ve iyice sapıttı şu an pc açıldıktan 2 dakka sonra donuyor sönüyor pc düğmesine basıyorum 2 kırmızı ışık sırayla yanıyo sonra sönüyor pc açılırken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schmerzhaft -- 20 Aralık 2014; 12:34:34 >
  • sürücüleri güncelle olmadı format at hepsini tekrar kur. belki ekran kartı sorunludur
  • Ekran kartını çıkarttım sorunlar gitti donma sorunu ortadan kalktı muhtemelen ekran kartı üretim hatalı geri iade edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.