|
_____________________________ |
|
|
İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bir aracın tüm teknik özelliklerini biliyor da "herkes" yerine "herkez" yazıp,eşeklerin sırtına geçirilen eyeri "eğer" ile karıştırıyorsan seninle tartışacak hiçbir şeyim yok benim.Sen ister "beyen" ister beğenme.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akke4323 -- 12 Şubat 2014; 20:47:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
Amd ryzen 9 3900x işlemci|| Gigabyte x570 Aorus master anakart || Gskill tridentz rgb 16gbx2 3600mhz bellek || Samsung 970 EVO Plus 1TB NVMe M.2 || 512gb samsung 960pro m.2 ssd || 240gb+120gb team extreem s3 ssd || Sapphire nitro+ amd 5700xt ekran kartı || creative ZxR ses karti || FSP AURUM Pro 1200 watt güç kaynağı || cooler master haf-x kasa || BENQ 27" XL2730Z 144Hz 2K QHD FreeSync Gaming Monitor || madcatz strike 5 klavye || win10 pro 64bit
|
|
|
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil. Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan |
|
Alem Bakar Neo Akar
![]() Zotac rtx 5080 amp infinity @3270mhz //Mi 14 pro 512gb
|
|