Şimdi Ara

Amd R serisi hakkında ne düşünüyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hd serisine göre fp oranı nasıl uzun süredir takip etmiyorum bunları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hd serilerine göre sıcaklıkları biraz artmış durumda. Özellikle r9 lar 10 dereceye kadar daha sıcak çalışıyorlar.
    Ama fiyat performans ürünü AMd tarafında daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 4 Eylül 2014; 23:24:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Isınıyor. Özellikle r9 lar.

ısınmıyor o senin uydurman
  • Rainbow_Six R kullanıcısına yanıt
    Öyle mi? hd7970 hd 7950 de kullandım r9 280x r9 290 da kullandım.
    R9 290nın ateşini bir söndüremedim. Sorun bende mi acaba
    Bu cevabımdan şu anlaşılmasın. AMd kötüdür almayın falan.
    Ben eksi yönünden 1 tanesini söyledim. Ama ati kart kullanmaya devam ederim.
    Neden mi çünkü fiyat performans ürnü yapıyorda ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 4 Eylül 2014; 23:22:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rainbow_Six

quote:

Isınıyor. Özellikle r9 lar.

ısınmıyor o senin uydurman

Daha önce de saçmalamış ki,o arkadaş blok listemde

R9 serisi HD serisinin yeniden.bioslanmış hali.Arada bazıları yeniden üretildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya bende adam yerine koyup yazıyordum. Sağolasın bilgilendirme için.
  • quote:

Ya bende adam yerine koyup yazıyordum. Sağolasın bilgilendirme için.

@dekstop's surgeon
    öle bi taraffınızdan uydurmak la olmuyor düzgün cevap yazın adam olun bi önceki kartım 7950 şimdiki r9280x heryerde ısı ile ilgili benckmarks lar var hala ne diye sallıyor sunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gtx 770 altına tüm bütçelerde kral.

• quote:

quote:

@dekstop's surgeon
    öle bi taraffınızdan uydurmak la olmuyor düzgün cevap yazın adam olun bi önceki kartım 7950 şimdiki r9280x heryerde ısı ile ilgili benckmarks lar var hala ne diye sallıyor sunuz ?

bende 280x vapor-x kullanıyorum ve fazla ısınıyor.o yüzden fan hızını %55e çıkartıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testerenecmi -- 4 Eylül 2014; 23:41:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testerenecmi

quote:

quote:

@dekstop's surgeon

bende 280x vapor-x kullanıyorum ve fazla ısınıyor.o yüzden fan hızını %55e çıkartıyorum.

Toxic kullan o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: dekstop's surgeon

quote:

quote:

quote:

@dekstop's surgeon

Toxic kullan o zaman.

o da fazla ısınıyor ve fazla gürültülü. yeni nvidialar çıktığı an gtx 970 alıp köşeme çekilmeyi planlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

@dekstop's surgeon

bende asus var fan auto bf4 multi max 70 ortalama 64 derece kasada tek fan var 20 cm lik o kadar heryerde benchler var hatta donanım haberde bile max ısılar belli falza oldugunu idda edenlerin kasa oda haav sülkilasyonları ile sorunu var demekdir

• quote:

quote:

quote:

quote:

@dekstop's surgeon

bende asus var fan auto bf4 multi max 70 ortalama 64 derece kasada tek fan var 20 cm lik o kadar heryerde benchler var hatta donanım haberde bile max ısılar belli falza oldugunu idda edenlerin kasa oda haav sülkilasyonları ile sorunu var demekdir

sorunum olsa gtx 780 kullanırken de olurdu.

• testerenecmi kullanıcısına yanıt
    sen şartlanmışın ben neden bahsediyorum sen neden... bi seriye ısınıyor demek başka benim kart ısınıyor demek başka
  • quote:

sen şartlanmışın ben neden bahsediyorum sen neden... bi seriye ısınıyor demek başka benim kart ısınıyor demek başka

sadece ben demiyorum.bak konuya yorum yapan 2 kişi daha aynı şeyi söylemiş.ısınması da normal performaslı kart sonuçta.yani kimseye bu kartı alma demem.bana göre 280x serisinin en alınası kartı vapor-x
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    2 kişinin bilip bilmeden laf olsun torba dolsun misali yazmaları abesle iştigal bu serinin diger seriden daha çok ısındıgını kanıtlayan bilgi belge bir araştırma varmı yokmu ? o na gel
  • 7 serisinin farklı biosla tekrar isimlendirilmiş hali, sayesinde birkaç fps daha iyi sonuç veriyor gibi nerden biliorrm 7790'ı flashlayıp r7 260x'e çevirdim,ha 7 serisi ha r serisi bir fark yok
  • quote:

2 kişinin bilip bilmeden laf olsun torba dolsun misali yazmaları abesle iştigal bu serinin diger seriden daha çok ısındıgını kanıtlayan bilgi belge bir araştırma varmı yokmu ? o na gel

diğer seriden fazla ısınıyor demedim ki ben zaten. benim eski seride kullandığım kart 7790 ve 7850.onlarla da kıyaslamak olmaz. kıyaslanacak kart 7970.onu da hiç kullanmadım.
  • quote:

Hd serilerine göre sıcaklıkları biraz artmış durumda. Özellikle r9 lar 10 dereceye kadar daha sıcak çalışıyorlar.
    Ama fiyat performans ürünü AMd tarafında daha fazla.

AMD kartlar sıcak çalışıyor diyebilirsiniz, HD 7970 GE ve R9 280X aynı GPU'ya sahipken, R9 serisi nasıl 10 C daha sıcak çalışabilir, onu izah edebilirmisiniz.
  • R9 290 ile üzerinde gelid icy vicion gibi bir soğutucu varken BF 4 de 85-90 ları görüyorsa ben buna sıcak derim.
    Aynı soğtucu 7970 ile 75 derece civarında geziyorsa ben buna soğuk derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.