Şimdi Ara

AMD Phenom x6 1100T aldım bakarmısınız ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: John Soap

Millet laf sokuşturup durdu ama ceza ve ban yiyen ben oldum yıkılmadık ayaktayız

Mesajla smiley uyumu cok iyi olmus ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Guzel islemci arkadasim bos ver sen o amd bilmezleri.

şikayet eden benim amd 1100t kullanıyorum arkdaşımız 4 . kez uslup bozukluğundan ceza yedi bir sıkıntı yok yani ayrıca bilmezde değiliz. sadece saygı çerçevesinde forumda bilgilerimizi paylaşmak amaç ,ama arkadaşımız yine rahat durmamış yazmış mesajını neyse yapısı bu şekilde heralde. aldığı ürünler çok güzel sorunsuz sıkıntısız kullanması dileğiyle
  • Arkadaş bu milleti anlamak mümkün değil adam almış 1100 t hala hatamı yaptım diyor.Yaw kardeşim nekadar çok meraklısınız fazla para harcamaya en kralını almışsın işte hemde indirimle 955 lerin 300 lira olduğu zamanda sen yerinde bi rakama almışsın zaten şuanki oyunlar çok fazla işlemci istemiyor çoğu ekran kartı istiyo ekran kartın iyiyse tamamdır.Ha kalkıpta intel p4 işlemciye 6950 tak demiyorum yanlış anlaşılmasın ama oyunlar ekran kartına abanıyo.Anakartta seni iadere eder fazla lükse kaçmaya gerek yok hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 2 Mart 2012; 23:09:44 >
  • amd parasının hakkını fazlasıyla verir. Yalnız 1090t alsaydın daha ucuza gelirdi.
  • Olsun
  • EN İYİ TERCİHİ YAPMIŞSIN. 2011 İN EN İYİ İŞLEMCİLER LİSTESİNDE ADINDAN SÖZ ETTİREN SÜPER BİR İŞLEMCİ ALDIN. SENİ 10 YIL GÖTÜRÜR ARKANA BAKTIRMAZ EMİN OL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtpczs

EN İYİ TERCİHİ YAPMIŞSIN. 2011 İN EN İYİ İŞLEMCİLER LİSTESİNDE ADINDAN SÖZ ETTİREN SÜPER BİR İŞLEMCİ ALDIN. SENİ 10 YIL GÖTÜRÜR ARKANA BAKTIRMAZ EMİN OL.

10 yıl sonrada x16 Amd alırım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.