Şimdi Ara

AMD Phenom x6 1100T aldım bakarmısınız ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
4.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blue_gediz

quote:

Orijinalden alıntı: John Soap

quote:

pişman olacaksın amd aldığına...

diyorum başka birşey demiyorum
    Siz intelciler ölün geberin başka birşey istemiyorum enayi gibi her işlemcisine basın parayı.

performans intelde

Parası olan konuşur kardeş, Paramın yettiği kadarını aldım imzadada yazıyor

• param yok kardeş. amd verdiğim paralara acıyorum intele verdiğim paraya acımadım ki.. arada çok bir para farkı yok x6 1100T ve i5 2500k arasın da
  • quote:

param yok kardeş. amd verdiğim paralara acıyorum intele verdiğim paraya acımadım ki.. arada çok bir para farkı yok x6 1100T ve i5 2500k arasın da

2500K ya vereceğim para kadar Anakart + İşlemci aldım haberin varmı senin ?
  • quote:

quote:

param yok kardeş. amd verdiğim paralara acıyorum intele verdiğim paraya acımadım ki.. arada çok bir para farkı yok x6 1100T ve i5 2500k arasın da

haberim yok aldığın anakart ne?
  • quote:

quote:

quote:

haberim yok aldığın anakart ne?

Gigabyte ama inanki modeli aklımda yok imzadaki sistemde takılı işte çok ucuza gelmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

quote:

Orijinalden alıntı: hi*tech_26
    iki islemciyide kullanmis biri olarak gunluk kullanimda hissettigin farklari yazabilir misin hocam

Günlük kullanımda aralarında hiç bir fark yok. Günlük kullanım dediğimiz, net, film, müzik dinlemek. Oyunlarda da (ki ben 1080p çözünürlük ve full grafik açarım -ekran kartım çoğu zaman buna elverecek seviyededir-) iş ekran kartına bakar ve ne kadar iyi ekran kartınız varsa o kadar iyi oyun performansınız olur. Elbette bu belli seviyenin üstündeki işlemciler için geçerli. Yoksa bi Athlon x3 ya da e8200 gibi işlemcileri bu duruma dahil etmeden yorumluyorum.

MÜŞAVİR Üstad sağolsun bana testleri yolladı 1100T BF3 Te alayını geçmiş 2500K ile kafa kafaya falan onları görünce içim ferahları kendisine büyük bir alkış

• Konu üstte kalsınki AMD alacak arkadaşlar aydınlanır biraz daha
    (UP)
  • quote:

http://www.anandtech.com/bench/Product/288?vs=203

arkadaşım neyi kanıtlamaya calısıyorsun? kimse sana o işlemci kötü 1100t daha mı iyi dedi de ben göremiyorum.
    ayrıca o testlerdeki programlardan kacını kullanıyorsun?
    Amd fanı değilim ama yiğidin hakkını da verelim, 1100t pişman olunacak bir işlemci değil hem burada bu durumları tecrübe eden insanlar konusmus gerisi boş.
    2500k parasına AMD nin en iyi işlemcilerinden birini ve de anakartı almıs arkadaş, bence bundan iyisi can sağlığıdır.

• evet bench lerde 2500k iyi bunu zaten bütün forum biliyor ama ben işlemcim 6 çekirdekli demek istiyorum belki ben günlük kullanıcam bilgisayarımı belki intelin benc lere sponsor olup sonuçları kendi lehine çevirdiğini düşünüyorum belki 100 tl fazla vermek istemiyorum belki biraz salağım belki biraz malım ama bu benim düşüncem herkez 2500 k alacak diye bir kaide yok
  • quote:

anandtech zaten öyle bir siteki İntel he dese yalamaya başlıyorlar

En sağlam japon formunda 1100T kök söktürüyor adam neyin peşinde
    Ben diyorum param olmadığı için aldım 2500K iyi olabilir diyorum adam bana test gösteriyor param yoktu mübarek olsada almazdım aldınmı artık cevabını ?

Ha bu arada Hiç bir işlemci hiç bir işlemciye okadar fark atamaz haberin olsun o site yalan dolan kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Soap -- 16 Şubat 2012; 18:55:09 >

• quote:

quote:

Ben diyorum param olmadığı için aldım 2500K iyi olabilir diyorum adam bana test gösteriyor param yoktu mübarek olsada almazdım aldınmı artık cevabını ?

Ha bu arada Hiç bir işlemci hiç bir işlemciye okadar fark atamaz haberin olsun o site yalan dolan kardeş.

neyin cevabını alacam kardeşim? senin x6 1100 t i5 2500k dan iyiyse formu bırakırım be sen bir kere amd almakla hata yapmışsın kardeşim konuna birdaha cevapta yazmıcam güle güle kulan işlemcini

• quote:

quote:

quote:

neyin cevabını alacam kardeşim? senin x6 1100 t i5 2500k dan iyiyse formu bırakırım be sen bir kere amd almakla hata yapmışsın kardeşim konuna birdaha cevapta yazmıcam güle güle kulan işlemcini

He intele 530 TL vericeğime Anakart + 1100T aldım saftirik değilim işlemci ve anakarta 750 tl vericek kadar esas sana kolay gelsin işine bak

• fanlıktan gözleri kör olmus biri bırakın gitsin
  • Dostum seni anladım ucuz olduğu için aldığını falan. Şimdi sen beni anla. Sana demek istediğim bu x6 1090 veya x6 1055t gibi işlemciler x6 1100t ile aynıdır aşağı yukarı sadece frekans ve çarpan kilidi farkı vardır. x6 1055t ile x6 1100t arasında da 100tl fark vardır ve bu farka değmez dedim. Yani x6 1055t alıp kullanabilirdiniz overclock ile x6 1100T nin frekansında veya daha üzerinde... Buraya kadar bir sorun var mı ? O, 100TL yi de ister anakarta ister ekran kartına yatırabilirdin.

2. olarakta i5 2500k'nın %25 indirimli haline baktığımda 430tl idi. Yani x6 1100t ile 100tl değil 60tl fark var idi. Burada bir sorun var mı ? Yani anlamakta güçlük çekmiyorsun, dinliyorsun değil mi ? Ben öyle gördüm, şimdi de bakınca öyle çıkıyor hesap...

Son olarakta Anandtech'e attığın çamur malesef asılsız. Gayet iyi ve güvenilir bir site. i5 2500k review şeklinde google'a yazarak başka testlere de bakabilirsin. Anandtech'de ki yapay testlerde farklar bu şekilde ciddi olarak i5 2500k'dan yana. Aynı başka sitelerde olduğu gibi. Düşük çözünürlüklerde ve ayarlarda yine i5 2500k ciddi fark atabilir ancak daha önce denildiği gibi yüksek değerlerde yükü daha çok ekran kartı çektiğinden bu fark çok az olur.

Eğer test istiyorsan google da arayıp bulamazsan buraya ben linkini koyabilirim sana farketmez. Ancak işlemcin amd nin en iyi işlemcilerinden biridir, iyi oc ta olur, gayette memnun şekilde kullanırsın ama i5 2500k dan iyi değildir testlerde gördüğün sonuçlarda normaldir çünkü daha yeni bir teknoloji daha ileri bir mimaridedir bu işlemci...

• Kavga etmeye gerek olmadığı halde yine basit bir şey yüzünden tartışma çıkmış bakıyorum da. 8 yıldır bilfiil amd kullanıyorum amd yi seviyorum intel de kullandım param da var allaha şükür ama amd den vazgeçmiyorum gayet de güzel bir işlemci. Fakat kimseye de gidip sakın intel alma demem araştırırsın bakarsın ölçer biçersin o an hangisi hoşuna giderse onu alırsın. Her markanın kendi içinde performanslı işlemcileri var x6 110T de amd için iyi bir işlemci bana göre keşke fx serileri beklenenin üzerine çıkabilseydi.
  • Arkadaşım çok güzel bir seçim yapmışsın. Güle güle kullan. AMD'yi sen kullanmaz, ben kullanmazsam kimse kullanmasın batsın AMD. İNTEL'in eline kalalım. Ondan sonra i5-2500K'yı kaça alabileceksiniz ben bir göreyim.
    Fiyatlar ortada.Ama üşenmedim tek tek çıkardım. Ağaşı yukarı aynı donanım baz alınmıştır.Vatan bilgisayar fiyatlarıdır. Günceldir.
    AMD Phenom II X6 1090T : 410 TL
    Gigabyte 990XA-UD3 : 284 TL
    -------------------------------------------------------
    İntel i5-2500K : 525 TL
    Gigabyte Z68-UD3 b3 : 334 TL
    ------------------------------------------------------
    AMD toplam: 694 TL
    İNTEL toplam: 859 TL
    Aradaki fark : 165 TL (yaklaşık 100 dolar )
    Bu farka bakarak birazcıkda geçsin AMD'yi değil mi....!
    İntel 100 dolarlık geçebiliyor mu acaba AMD'yi? Tartışılır...

• @berdush42
    olayı bitirmiş..100 dolar farkı gider ekran kartına veririm ve olayı çözerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbsrkc06

@berdush42
    olayı bitirmiş..100 dolar farkı gider ekran kartına veririm ve olayı çözerim..

İşte o kadar. Gözümsün.
  • benim intel maceram ise amd 1100t ve msi 990fxa-gd80 anakartım arıza yaptı verdim vatana ve iade aldılar..anakartımla aynı para asus gene-z aldılm..işlemci içinde çok az fark ödeyip aldım...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.