Şimdi Ara

AMD Phenom IV X12 170 Baeca 25nm CPU – 12 Çekirdek, 6 GHz Çekirdek Hızı, AM4 Soket ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Enes P.

cümlenin gidişatı argo olmadığını adeta bağırıyor zaten sen biyerle çekmek istemesen çekmezdin

Uzatma dedikçe kabak tadı veriyorsun, sensin beni haberdar eden ? Etme o zaman kardeşim ! Ortaya yaz lafını. Neden özellikle ben (konuyu açmış olmam bir bahane değil, haber olduğunu dile getirdim) ? O zaman bana laf atmaya çalışıyorsun belli ki ? Benim de takıldığım nokta bu. Ben konuyu açarken seni mi haberdar etmişim sanki ?

''Akıllı olun'' yazan sensin, konuyu başka yere çekmeye çalışan benim. Ya Allah aşkına bırakın bunları. Cümlenin devamında öyle şeyler yazman o sözcük öbeğini değiştirmiyor. O zaman ''aklınızı başınıza alın'' arkadaşlar gibi bir ifade kullanırsın ki dahada yumuşatırsın cümleyi. Sanal ortamda bu yazı işleri böyle yanlış anlaşılabiliyor işte (sözde sen böyle demek istemesende). Şimdi kalkıp burada Türkçe dersi vermemin manasıda yok istersen ?

Buyur devam et konuyu kirletmeye...

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

cümlenin gidişatı argo olmadığını adeta bağırıyor zaten sen biyerle çekmek istemesen çekmezdin

Uzatma dedikçe kabak tadı veriyorsun, sensin beni haberdar eden ? Etme o zaman kardeşim ! Ortaya yaz lafını. Neden özellikle ben (konuyu açmış olmam bir bahane değil, haber olduğunu dile getirdim) ? O zaman bana laf atmaya çalışıyorsun belli ki ? Benim de takıldığım nokta bu. Ben konuyu açarken seni mi haberdar etmişim sanki ?

''Akıllı olun'' yazan sensin, konuyu başka yere çekmeye çalışan benim. Ya Allah aşkına bırakın bunları. Cümlenin devamında öyle şeyler yazman o sözcük öbeğini değiştirmiyor. O zaman ''aklınızı başınıza alın'' arkadaşlar gibi bir ifade kullanırsın ki dahada yumuşatırsın cümleyi. Sanal ortamda bu yazı işleri böyle yanlış anlaşılabiliyor işte (sözde sen böyle demek istemesende). Şimdi kalkıp burada Türkçe dersi vermemin manasıda yok istersen ?

he kardeşim he yaw he sen haklısın ben haksızım he
    tatmin oldun mu şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

he kardeşim he yaw he sen haklısın ben haksızım he
    tatmin oldun mu şimdi

Tabii haksızsın, ne tatmin olacağım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Am4 soket çıkıyor ise ve amd adam gibi giriş yapabilir ise amd alarak destek oluruz. Şu ısınma sorunu ve takılma sorunu(bildiğim kadarıyla) giderilirse ve tekrar intele kafa tutarsa alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Am4 soket çıkıyor ise ve amd adam gibi giriş yapabilir ise amd alarak destek oluruz. Şu ısınma sorunu ve takılma sorunu(bildiğim kadarıyla) giderilirse ve tekrar intele kafa tutarsa alırım.

AMD senelerdir yerinde sayıyor, intel gitgide nm küçültüyor, adamlar 14'e kadar düştüler. Sonra vay intel fanboy şu, bu... AMD'nin FX8350'si bile 5 senelik i5 2500K'nın gerisinde kalıyor. Uzun lafın kısası, Allah AMD alacaklara sabır versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 20 Ağustos 2015; 13:33:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Am4 soket çıkıyor ise ve amd adam gibi giriş yapabilir ise amd alarak destek oluruz. Şu ısınma sorunu ve takılma sorunu(bildiğim kadarıyla) giderilirse ve tekrar intele kafa tutarsa alırım.

AMD senelerdir yerinde sayıyor, intel gitgide nm küçültüyor, adamlar 14'e kadar düştüler. Sonra vay intel fanboy şu, bu... AMD'nin FX8350'si bile 5 senelik i5 2500K'nın gerisinde kalıyor. Uzun lafın kısası, Allah AMD alacaklara sabır versin.

Çok haklısınız. İntel onerince fanboy oluyoruz. Amd şuan toplansa bile inteli geride bırakamaz. Bırak geride bırakmayı 1km yanına bile yaklasamaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.