Şimdi Ara

AMD Phenom İİ X6 turbo core nasil acilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işlemcim amd phenom II x6 1055t 2.8 ghz . turbo core teknolojisi war nasıl açarım ? amd catalsyt control centere girip one drive i kullanıp amd hd6570 ekran kartımın hızını ve fanını oynayabiliyorum. işlemciyi nasıl yapacagım? PC min özellikleri imzamdaki gibi yani işlemci tarafını güçlendirmek istiyorum. Birde bu amd öne driveden ekran kartının memory ve saat hızını sona dayayıp ve faninida oto yapip kaYdetsem bir sorun olurmu . ? Kartın hızı sürekli değilde gerektiğinde max a dayanır değil mi ? Teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ya kaç sitede açtım cevap veren yok bu ne ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anakart ile alakalı o bios tan yapman lazım.
    BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meposion -- 26 Şubat 2015; 18:13:21 >
  • meposion kullanıcısına yanıt
    Senin attiginnvideoda adam 6 çekirdeğinde yapıyor. Ve 4 ghz te kadar cikoor ben makul olan turbo çöreği istiom

• 3.cü dakika'da dikkat edersen turbo core technology disable yazıyor sen onu enable yapıcaksın olacak.
    Kendi anakartının bios menüsünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meposion -- 26 Şubat 2015; 18:26:12 >
  • general4242 kullanıcısına yanıt
    kardeşim turbo core zaten senin işlemcinde açıktır,yani sen farkında olmazsın ama o 2-3 çekirdegini 3.2 ghz e kadar çıkartır,
    bu turbo core işlemci güce ihtiyaç duyduğunda açılıyor ve kendi kendine çalışıyor

biosdan turbo core'u kapatmadıysan kesin çalışıyordur,
    işlemci yükte iken cpu-z gibi programlardan işlemcinin turbo core frekansına bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 26 Şubat 2015; 18:30:53 >
  • meposion kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş bakayım biosdan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i5 2500k vs amd phenom ii x4 965 ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.