Şimdi Ara

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci-TR SATISTA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanırım Stoklarda yok,Daha öncede bilgisi verildi.

http://forum.donanimhaber.com/m_39255655/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 21 Nisan 2010; 15:00:49 >
  • öncesinde yoktu ama o zaman sepete eklenmiyordu siparis üzerine gelecek gibi sey yazıyordu simdi bence istiyen alabilir olup olmadıgını sorabilir.
  • BEN siparisi verdim bugun yuzde 20 indirimden yararlanıyım dedim bakalim ne zaman gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

BEN siparisi verdim bugun yuzde 20 indirimden yararlanıyım dedim bakalim ne zaman gelir.

Hayırlı olsun hangi modeli aldın 1055t,1090t _? Kısmet olursa bende haftaya 1055T almayı düsünüyorum.
  • 295 $+KDV 521 TL

AMD Phenom II X6 1090T Black Edition 3.2GHz / 3.6GHz Turbo Core 9MB Cache İşlemci

6 taksit 4 taksitte fazladan yaptirdim -vada olayi ekranda herkeste cıkıyordur.pesin fiyatina 10 taksit oldu 521 ytl gerci baska aldıgım seylerde var ama yienede bence iyi aldım.hafta sonuna kadar elimde olur her halde.kargonun daha fazla geciktigini görmedim cunku
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViTalyCL

quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

BEN siparisi verdim bugun yuzde 20 indirimden yararlanıyım dedim bakalim ne zaman gelir.

Hayırlı olsun hangi modeli aldın 1055t,1090t _? Kısmet olursa bende haftaya 1055T almayı düsünüyorum.

bence vatandan x6 taksıtle acıl sipariş ver her zman gelmez bu fırsat
    yaza alacakdım bende pc sonradan arabaya karar verdım yoksa siparş geçecektım bugun ama hadı hayırlısı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gündüz baktığımda 575 tl diyordu..325$mı neydi..Resmi çıkış fiyatı zaten 295$ buraya nasıl o fiyattan girmiş hayret ettim.
  • Şu an 521 TL nasıl bir düşüştür anlamaıdm dün 570 TL idi
  • bu fiyata super 6cekirdek 9mb cache kesin corei7 920den daha iyi bir islemci rahat rahat alın...
  • beyler birşey sorucam bende imzamdaki anakart var 890gpa-ud3h bu kartın x6 uyumluluk listesine baktım resmi sitesinden..sadece 1055 t yi gördüm işlemci destek listesinde mayıs ın 5 i ile 10 u arasında 1090 t yi almayı düşünüyorum niye 1055 t yi almıyorsun pek fark yok demeyin haz meselesi onu sorucam size 1090 t de bir sıkıntı olmaz dimi benim kartta uyumlulukla ilgili..herhangi bir güncelleme falan lazım mı? yada başka bişey..

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucasAuAn -- 24 Nisan 2010; 14:53:50 >
  • AMD işi biliyor ya, adamların reklamıda vardı 1099$'a sadece i7 980X alıcağınıza o parayla komple bir Phenom II X6'lı sistem yaparsınız diyorlardı.
  • bios güncellemesi gerekiyor sanrım ama uyumluluk dersen uyumlu kartın
  • emilgaz

%90 destekliyordur ama henüz güncellememislerdir. Niye 1090T diye sormayın demissiniz ama ben yinede sorucam. Nasıl bir hazdır o 400mhz için 200TL fazla vermek?
  • Stok halde E8600 birçok oyunda geçerse snein işlemciyi kafayı yeme benden döylemesi
    6 yı geç 4 çekirdek destegi yok dogru dürüst daha bunu alan oyun için almasın
  • abartmayalım arkadaslar abartmayalm :D tamam e8600 cok saglam islemci de amd x6yla aynı degerlere ulasamaz fizyolojik yapısına ayrkırı ...sende o var sanırım işlemci ki varsada ne mutlu sana var diye öle konusuyosn haklısında bendede e8600 olsa bende islemcimi degistirmezdim haklısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canercingoz -- 26 Nisan 2010; 15:21:45 >
  • İşlemci kıyaslaması yaparken e8600 iyi işlemci ancak q9650 bile olsa bugünkü dengi phenom 2 x4 965be. x6 1000T'lerin ayrı sınıfı var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.