Şimdi Ara

AMD Phenom II X4 965

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar gecen hafta AMD Phenom II X4 965 islemci 4 gb lik ram li bilgisayar topladim.Acaba bu bilgisayardan daha fazla nasil verim alabilirim ? Ramlari yükselterekmi yoksa cpu sicakligini düsürerekmi ? suanda sistem bosta Cpu sicakligi 43 - 50 arasinda degisiyor

AMD Phenom II X4 965

• verim alamadıgın nokta neresi ,hangi islemde sana yetmiyor , performansı düsük geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

verim alamadıgın nokta neresi ,hangi islemde sana yetmiyor , performansı düsük geliyor ?
    1-mesela bazen kasa icinden fanin kendi kendine sanki sikisiyormus gibi ses geliyor sonra bilgisayar donma yapiyor ancak sIk sIk yapmiyor bunu
    2-islemci sicaklik degerleri bana yüksek geliyor ve hiz bakimindan hala eski bilgisayardan pek bi farki yokmus gibi geliyor, ama bilgisayara hala alisamadigim icinmi bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior.virus -- 19 Şubat 2010; 15:00:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrior.virus

1-mesela bazen kasa icinden fanin kendi kendine sanki sikisiyormus gibi ses geliyor sonra bilgisayar donma yapiyor ancak sIk sIk yapmiyor bunu
    2-islemci sicaklik degerleri bana yüksek geliyor ve hiz bakimindan hala eski bilgisayardan pek bi farki yokmus gibi geliyor, ama bilgisayara hala alisamadigim icinmi bilmiyorum

Alıntıları Göster
    kardeş o işlemcinin voltajı 1,152mi benmi yanlış görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

aynen ögle kardes
  • quote:

Evet o voltaj düşük eğer normali olsa eminim boşta 60 derece olur psu sorunun var gibi gözüküyor.
  • quote:

quote:

aynen ögle kardes

Alıntıları Göster
    aynı işlemciden bendede var benimki stok halde 1,4v ile çalışıyordu seninki o voltaj ile nasıl çalışıyor anlamadım sistemi bi prime95 testine soksana bakalım kapanıcakmı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

aynı işlemciden bendede var benimki stok halde 1,4v ile çalışıyordu seninki o voltaj ile nasıl çalışıyor anlamadım sistemi bi prime95 testine soksana bakalım kapanıcakmı

Çalışıyo merak etmeyin 1.100 e kadar yolu var ama nası çalışıyo onu bilemiyorum pintilikten ve emin olamadığım için psu almadım bende voltajı indirdim 1.120 ye normal voltajında bi kaç test yaptım sonra düşük voltajla denedim sonuçlar aynı bende kurcalamadım daha, şimdi bi psu almaya kalksam en az 89 lira para vericem, kesinde emin olamıyorum denemek için çevremden psu alcak bi fırsatımda yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 19 Şubat 2010; 15:53:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geberit

quote:

Çalışıyo merak etmeyin 1.100 e kadar yolu var ama nası çalışıyo onu bilemiyorum pintilikten ve emin olamadığım için psu almadım bende voltajı indirdim 1.120 ye normal voltajında bi kaç test yaptım sonra düşük voltajla denedim sonuçlar aynı bende kurcalamadım daha, şimdi bi psu almaya kalksam en az 89 lira para vericem, kesinde emin olamıyorum denemek için çevremden psu alcak bi fırsatımda yok.

demek x4 965 1,100v ile stok halde çalışıyor bunu ilk defa duyuyorum

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    su program var programda volt 1.5 yaziyor ama cpu-z de 1,136 yaziyor hangisi dogru ? cpu ratio hepsini 4000 mhz getiriyorum sonra mavi akran geliyor

AMD Phenom II X4 965

• quote:

su program var programda volt 1.5 yaziyor ama cpu-z de 1,136 yaziyor hangisi dogru ? cpu ratio hepsini 4000 mhz getiriyorum sonra mavi akran geliyor

AMD Phenom II X4 965

Alıntıları Göster
    kardeş sen bi restart at biosa gir orda cpu voltajını 1,4 yap bakalım dedıgın sorunlar yıne olucakmı korkmana gerek yok 1,4 voltaj o işlmeciye bişey yapmaz senin gostedıgın program o.c yapmıs ıslemcıye voltunu o yuzden 1,5e cıkartmıs

• quote:

kardeş sen bi restart at biosa gir orda cpu voltajını 1,4 yap bakalım dedıgın sorunlar yıne olucakmı korkmana gerek yok 1,4 voltaj o işlmeciye bişey yapmaz senin gostedıgın program o.c yapmıs ıslemcıye voltunu o yuzden 1,5e cıkartmıs

tamam dedigini yapiyorum
  • quote:

quote:

tamam dedigini yapiyorum

Yaptıktan sonrada sıcaklıkları buraya yazarsan sorunum senle aynımı değilmi anlayabilirim.Ama benim bildiğim voltaj 1.360 fln olması lazım o civar bişey yap voltajı ve sakın sıcaklıklara bakmadan kastırma bilgisayarı.

• quote:

quote:

quote:

tamam dedigini yapiyorum

Yaptıktan sonrada sıcaklıkları buraya yazarsan sorunum senle aynımı değilmi anlayabilirim.Ama benim bildiğim voltaj 1.360 fln olması lazım o civar bişey yap voltajı ve sakın sıcaklıklara bakmadan kastırma bilgisayarı.

Alıntıları Göster
    tabiki warior geberit arkadasın dedıgı gıbı sıcaklıklara bakmayı unutma sakın bu işlemciyi 70e falan zorlama 50-60 arası ii en kotu 63 64 daha yukarsına cıkarsa soyle ona gore cozum bulalım

• quote:

quote:

quote:

tamam dedigini yapiyorum

Alıntıları Göster
    ilk biosu actigimda auto yaziyordu ve sonra elle 1.4 yaptim , Cpu-z voltu su an 1,152 de ama bios voltu 1.400 da turbo v voltu 1,400 da program yanlismi gösteriyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior.virus -- 19 Şubat 2010; 16:14:22 >

• quote:

ilk biosu actigimda auto yaziyordu ve sonra elle 1.4 yaptim , Cpu-z voltu su an 1,152 de ama bios voltu 1.400 da turbo v voltu 1,400 da program yanlismi gösteriyor ?

Alıntıları Göster
    cpu-z nin en yeni sürümünü yükle program arızalı olabılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuĞrA

cpu-z nin en yeni sürümünü yükle program arızalı olabılır

Alıntıları Göster
    suanda en yenisi yüklü CPU-Z 1.53.1ayrica bios ta sicaklik 37° görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warrior.virus -- 19 Şubat 2010; 16:23:01 >
  • quote:

suanda en yenisi yüklü CPU-Z 1.53.1ayrica bios ta sicaklik 37° görünüyor

Alıntıları Göster
    biostan cpu core voltage'i ayarladıgına emınsın dımı eger ondan emınsen demekkı senın cpu-z programında sıkıntı var
  • quote:

Alıntıları Göster
    1.15voltaj değeriyle mi çalışıyor normalde? Bios ayarlarını sıfırla bence.
    Voltajı yükseltmen gerekiyor, anlık takılma yapıyorsa özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 19 Şubat 2010; 16:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuĞrA

biostan cpu core voltage'i ayarladıgına emınsın dımı eger ondan emınsen demekkı senın cpu-z programında sıkıntı var

Alıntıları Göster
    evet simid everstte baktim 1.43 volt yaziyor sanirim cpu-z kafayi yemis, peki en fazla kac volt yapabilirim islemciyi ve yarari olurmu ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.