Şimdi Ara

Amd Phenom 955'e Gtx 460 Sli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 'Amd Phenom 955' işlemcim , Gigabyte gtx460 ekran kartım var.Kafamdaki soru işareti şu;Gtx 460'ı bir köşeye atmayıp sli'mı yapmalıyım.Yoksa daha üst sevriye bir kart almammı mantıklı,lakin bunları yaparken cpu,gpu ya nazaran işlevsiz kalabilirmi ?
    Fikir veren arkaşlara şimdiden teşekkürler. :)

• daha üst seviye kart alman daha mantıklı.. mesela kepler mimarisine sahip bir kartı tercih etmen faydana olacatır. işlemci işlevsiz kalmaz hatta 550 watt psun varsa o bile işlevsiz kalmaz kepler ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmax35

Arkadaşlar 'Amd Phenom 955' işlemcim , Gigabyte gtx460 ekran kartım var.Kafamdaki soru işareti şu;Gtx 460'ı bir köşeye atmayıp sli'mı yapmalıyım.Yoksa daha üst sevriye bir kart almammı mantıklı,lakin bunları yaparken cpu,gpu ya nazaran işlevsiz kalabilirmi ?
    Fikir veren arkaşlara şimdiden teşekkürler. :)

Bence sli destekli bir anakartın varsa en mantıklısı sli yapman. Eğer bir gün aldığın orta seviye kartı yetersiz geldiğinde sli yapmayacaksan sli'ın ne anlamı kalır ki. Ayrıca GTX 460 sli'a benzer performans için 700-800 tl(460'ı satarsan 400-500) ödemek gerekir ki şu an 300 tl kadar harcayarak (psu ve anakartın uygunsa diyorun) sli yapman en iyisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerokeso -- 13 Haziran 2012; 1:07:37 >
  • adam akıllı gtx660ti 650ti ların çıkması fiyatlarının makul seviyelere inmesi için zamana ihtiyaç var gtx460sli yap
  • GTX460 SLI getirisi olan bir uygulama değildir boş iştir, tavsiyem yeni nesil bir kart alman yönünde olur.
  • 460 Zamanında çok iyi oyunlar oynatmıştır orta segmentin baş tacıydı felan fakat iş SLI a geldiğinde orada tırtlıyor yeni bir kart alman çok daha iyi olacaktır GTX 670 olabilir HD7870 olabilir bu seçenekler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

460 Zamanında çok iyi oyunlar oynatmıştır orta segmentin baş tacıydı felan fakat iş SLI a geldiğinde orada tırtlıyor yeni bir kart alman çok daha iyi olacaktır GTX 670 olabilir HD7870 olabilir bu seçenekler

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_460_SLI/23.html
    Neresi tırtlıyor? Full Hd'de Metro 2033'ü akıcı oynatıyor, İkinci kartın getirisi %90, bi de kahve yapsa tam olacak: daha ne olsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

GTX460 SLI getirisi olan bir uygulama değildir boş iştir, tavsiyem yeni nesil bir kart alman yönünde olur.

+1 hiç düşünme daha bu yorumun üzerine. Yalnız yeni ekran kartın ile beraber işlemcini günlük 4.0 gibi bir değerde kullanmaya bak gerçek performansını alabilmen için
  • GTX 460 Sli kullanmadim ama bos istir kismi biraz agir olmus gibi , su anki suruculerle SLI iyi is yapiyor olabilir ki incelemeler bu yonde.Biraz daha arastirin ne yapacaginiz size kalmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.techpowerup.com/reviews/Gigabyte/GeForce_GTX_670_Windforce/18.html Buradanda görebileceğimiz gibi tek kart ile 28 FPS alınabiliyor biraz CPU ve birazda GPU'ya abanırsak 30 FPS'yi rahat rahat geçeriz hem SLI'daki ısıdan dolayı performans kaybını yaşamayız hemde psudan çekilen güç değerleri düşük olur tek ve yenilikçi bir kart her zaman iyidir
  • GTX 460 sli ile GTX 670 arasından 400 tlden fazla fiyat farkı var. F/P olarak söylüyorum ben. 600tl'ye GTX 460 sli'dan daha iyi tek GPU'lu kart olsa, tamam.
  • madem aklınızda iki ekran kartı kullanmak var satın gtx460 ı 2 tane 6850 alın gtx580 ayarında ekran kartınız olsun
  • Hocam o halde F/P olarak düşünüyorsanız 460 SLI yapın fakat ben önermem onun yerine bi R7850 alır bakardım yoluma tabiki bu kendi şahsi görüşüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Hocam o halde F/P olarak düşünüyorsanız 460 SLI yapın fakat ben önermem onun yerine bi R7850 alır bakardım yoluma tabiki bu kendi şahsi görüşüm.

Zaten adam konuyu terk etmiş.. Ne tartışıyoruz burada
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso
    Zaten adam konuyu terk etmiş.. Ne tartışıyoruz burada

Tartışma yok hocam ya Ben gerçekte olabilecekleri söyluyorum ama adam bakmaya tenezzül bile etmiyor :D
  • quote:

GTX 460 sli ile GTX 670 arasından 400 tlden fazla fiyat farkı var. F/P olarak söylüyorum ben. 600tl'ye GTX 460 sli'dan daha iyi tek GPU'lu kart olsa, tamam.

Hocam iyi güzel hoş tamam yaklaşımın da iyi fakat bu bellek işini nasıl hallederiz o vakit?
  • quote:

GTX 460 sli ile GTX 670 arasından 400 tlden fazla fiyat farkı var. F/P olarak söylüyorum ben. 600tl'ye GTX 460 sli'dan daha iyi tek GPU'lu kart olsa, tamam.

2.el alınan 650tl gibi bir garantili gtx 580 daha iyi seçim olurdu yada 650-675gibi 5970 hala iyidir sonuçda 5870cross düzeneği
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

2.el alınan 650tl gibi bir garantili gtx 580 daha iyi seçim olurdu yada 650-675gibi 5970 hala iyidir sonuçda 5870cross düzeneği

eminimki bugüne kadar elinize geçen 5970 sayısını bilmiyosunuzdur :) bu sebepten bir sorum olucak
    5870 cf duzeneği ile 5970 deki ms sorunu aunı düzeydemi?

• Yorumlarınız için çok teşekkürler beyler.Asus GTX570 almaya niyetliyim.Cpu'ile Gpu uyumlu çalışırmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zmax35

Yorumlarınız için çok teşekkürler beyler.Asus GTX570 almaya niyetliyim.Cpu'ile Gpu uyumlu çalışırmu ?

Evet
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.