Onu bilmiyorum ama AMD yazılımı yüzünden sistemde zaten kurulu olan Vulkan ne Nvidia nede Amd üstünde görünmüyor, ama sorununun çözümü Nvidia sundu öyle kullanıyorum o çözüm olmasa yapacak hiç bir şey yoktu. Laptop üreticileri amd yazılımını güncellemiyor hep eski, biz kendimiz amd üstünden güncellersek bu sefer sistemde rasgele çökme sorunları oluyor böyle saçma bir durum. Vulkan ne işine yarıyor dersen, emulatörler için kullanıyorum. |
AMD'nin en son sürücüleri Windows PC'leri çökertti (5. sayfa)
-
-
Vulkan, AMD'nin Mantle API bileşenleri üzerine türetilmiş ve inşa edilmiştir.
Açık kaynak olduğu için Nvidia da müdahale edebiliyor. Nvidia yazılım konusunda çok tutarlı bir firma.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nasıl anlatıyorsun peki masaüstünü
-
yalanda değil . madencilik yaparken 40 tane lazım oldu . amd ile nvdia arasında çok fark vardı amd aldık geçtik .
-
Amd ekran kartı alan yanina da dert satın alıyor. İşlemcileri böyle değilken ekran kartları neden böyle anlamak güç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir defa da şaşırt bizi AMD
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran kartı direkt sorunla geldi. Keskinleştirme açıkken Windows 10da metin çevrelerinde siyah çizgiler çıkıyordu. Her yazılımda bilinen sorunlar diye bir başlık var. Adamlar sorun olduğunu bile bile yazılım yayınlıyorlar ve kimse bir şey demiyor. Bu sorunlar da öyle basit şeyler değil, iki tane video açıkken ekran gidip geliyor mesela. Binlerce lira karşılığında aldığın hizmet bu olamaz, olmamalı.
hd7770'den bu yana sırasıyla r9 280x, rx480, rx580, rx 5700 ve şu an rx 6700xt kullanıyorum ve driver kaynaklı tek yaşadığım sorun uncharted'ta driver timeout sorunu oldu onda da driver'ı düşürdüm sorun düzeldi. sürekli güncel driver kullanırım hatta bu çökerten sürümü de yükledim ve herhangi bir problem yok :)
-
6750xt ve 3070 3060 karisilastirmalarina bak bakım ne gorucen gotunden uydurma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman AMD Gpularla sorun yaşamayan Nadir Azınlıkta olan Şanslı kesimin içindesiniz.
Bende şahsen Ryzen işlemci kullanıyorum işlemci konusunda tam bir AMD fanıyım. AMD Ryzen 7.neslide çıktıgı gibi alacagım parası hiç önemli degil..
Ama GPU olarak dünyanın en ucuz gpusunuda çıkarsalar gider yine nvidia alırım.
-
Düzelmiş midir şu an indirmeli miyim bilgisi olan varsa yazabilir mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amd'nin gpu driverları windowsta çöptür. anca linux kullanıyorsan amd alınır. kahır çekmek isteyen ve dert sahibi olmak istiyorsanız amd gpu alın :DDD
-
Söverek yanına gidiyorum, mecburen 3 kat merdiven inip çıkıp.
-
Az önce indirip kurdum. PC çökmedi(!). Bir kaç gün sonra deneyimlerimi paylaşırım.
-
hakkat ya düşündüm ciddi ciddi nasıl anlatırsın ki masaüstünü bilmeyen adama . sen gel yap diye yalan söylüyordur aq evladı.
-
bendede aynı çökme sorunları yaşattı.
-
internet kafeci olarak bide server sistemi kullanan biri olarak iyiki amd tercih etmemişim ilk açtığım yılda batmama sebep olan amd kapımdan içeri sokmam donanım hızlı olabilir oda tartışma ama yazılım herzaman daha önemli
-
Güç kaynağım 420 wat olduğu için ek güç gerektirmeyen rx 550 aldım, amd sitesinden win 10 64 bit amd sürücüleri sırayla yükledim, oyunlarda ya fps düşüklüğü ya da takılmalar oldu, adrenalin 22,11,2,0 yükletmedi hata verdi, nihayet adrenalin 22,5,1 yükledim , pc kendine geldi derken, 23,2,1 çıktı önce yüklemekten çekindim, yorumları okuyunca ne de olsa güncel diye yükledim, cs go girdim , fps artış ve düşüşü olmadı ama wattman hatası verdi.Tekrar 22,5,1 devam ediyorum. Bilgilendirme için paylaştım .
-
Amd nin kaşığı çatalı bile kullanılmaz.
Driver güncellenmiş 1-2 gündür kullanıyorum AAA oyunlarla 2k da herhangi sorun fps düşmesi yaşamadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X