Şimdi Ara

AMD'nin 4 çekirdekli yeni işlemcileri Altair ve Altair FX (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet sonuda çoklu işlemci devrimi başladı. hani 64bit hani hani 64bit performası.

Geçen seneye gidelim .64bit diye haykıranlar, şimdi çoklu çekirdekden bahsediyor.

Programcılar 64bitlik programlar yapıyolar . Alsana 4 çekirdek hadi kullan bakalım.

Yap çoklu işlemciyi destekleyen program oyun vs. vs. yandı programcılar.

Neyse şimdi 64bitli amd efendi yeni işlemci logonu merak ediyorum.

ve intel %40lık olayı sende nasıl olcak ben onu çok merak ediyorum.

haberde
    quote:

Intel'in 4 çekirdekli işlemcilerinde yer alan 1333MHz'lik fsb hızına karşı AMD Altair ve Altair FX'de HyperTransport 3.0 desteği ile 4GHz'lik bus hızları gelmekte.

yazıyor.

HyperTransport ile FRONT SIDE BUS farklı şeyler, haber sanki aynıymış gibi yansıtmış. Fx57 hayret yani

• bekleyelim görelim derim sadece
  • Filler tepişiyor çimenler eziliyor gibi sanki.O kadar çok yenilik beli aralıklarda ansızın çıkıyorki Çok zekice yapılan bir oyun gibi.Kulanıcıların kafası karmakarışık.Fx bu haberleri Türkçeye çevirdiğin için sağol.Herkez sayende birazcıkta olsa önünü görebiliyor.
  • bugün gelen en son amd yol haritasına bakılırsa fx74 leri 2006 da görecez işte listehttp://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4422
  • Açık söylemek gerekirse ben bir amd tarftarıyımdım. Sebebi fiyat/performans oranı daima intelden üstündü taki core 2 ler çıkarana kadar. Ve amd nin sessiz kalmasına da bir açıklama getirememiştim inşallah bu yeni dört çekirdek teknolojisiyle inteli ezip geçmesi ve f/p oranında açık ara fark atmasını bekliyorum. İnşallah Amd 2007 de gönüllere taht kurar ümidim bu
    SAYGILAR
  • Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Conroe amd - intel benim için farketmez hiçbiri bana para vermiyo sonuçta . taraftar olmak saçma bence
    hangisi iyiyse onu kullanmak gerek ikisi aynı düzeylere geldiğinde canın hangisini istiyorsa onu seç ama görünen köy kılavuz istemez şu anda
    conroe açık ara önde
  • En düşük sekmente bu yol haritasına bakınca x2 4000+ 65 nm var acaba fiyatlarda şu anki tek çekirdek 3500+ fiyatına inermi çünkü yol haritasında aynı sekmentteler.. Yani 80 dolarlara x2 hayali kurabilirmiyiz 2007 için ? Ben 2007 de 20 adet işlemci almayı düşünüyorum benim için önmeli bir karar..
  • intel 4 çekirdekte conroe dan %67 fazla performans vaadediyor,amd nin vaadi ise %40 bekleyip görelim. ayrıca intel quadcore lar bu sene sonu piyasada yani amd den bayaa bi öndeler... yalnız k8l ne getirecek bende merakla bekliyorum. ve Endoplazmikredikulum'a +1.
  • 2007'nin Eylül ayı, Ekim ayı gibi çıkacakmış aletler. O zamana kadar Intel neler yapar Allah bilir. AMD 65nm'ye geç girmenin sıkıntısını yaşıyor resmen. Performans konusunda vaatleri gerçektir elbette ama piyasaya gelen 4 GHz FSB az bir şey değil hani. Ama Intel'in de şu dakikadan sonra önü açık. Bekleyip göreceğiz, ama işlemci almayı düşünenler nereye kadar bekleyecek orası ayrı..
  • 2007 3.çerekte intel 8 çekirdek çıkarakmış
  • Bilgiler için tsk.Amd artık ataga kalkıyor yavas yavas.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ti7800

bu amd de nerede kaldi yahu... intel üsküdarı geçiyor....

Artık tüm gözler AMD'nin üzerinde. Bugün AMD'nin desteklediği Ferrari motor arızası ile yolda kaldı. Belkide MS şampiyon olamayacak ama 2007 ile birlikte AMD destekçisi Ferrari Kimi Raikonen ile yine AMD'de de K8L mimarisi ile şampiyonluğu kovalayacaklar. Kısacası 2007 çok şeye gebe bir yıl olacak.
  • AMD ağır abi yi oynuyor bence.Mevcud teknolojisi yılardır ilk defa biraz geriliyor.Fiyat kırarak ve mimariyi 65 nm ve revize ederek sunacak ve 2007 ye kadar götürecek.Sonra düşük fiyatlarla stokları bitirecek.K8l dede sanki bir gizem var gibi içinde öyle bir gücü barındırıyor gibiki Ht sinin 4000 mhz olması heyecan veriyor..Sanki amd o zamandan sonrada 3 sene gibi lider kalacakmış gibi acelesi olmadan hareket ediyor o mimari ile..
  • bencede kesinlikle katılıyorum
  • iyi hadi bakalım amd sağlam gelıyo valla eski intel amd kavgalarını özler oldum
  • Hortlak !!!
    K8L gelirken intelde birseyle rdüşünüyordur bizim düşündügümüzü intel & Amd düşünemez mi ?
  • demek e6600 fiyai 360$ dan asagiya dusmez 2007 nin ikinci yarisindan sonra
  • Adamlar artık hırs yapmışlar birbirini yenmk için her geçen gün çekirdek arttırıyolar bizde sadece izleyebiliyoruz
  • artık bi karşılaştırmalı test cıksın ortaya görelm anyayı konyayı
  • AMD İNTEL ikilisine bir şirket daha katılsa biz kullanıcılar olarak rekabetten daha fazla yararlanırız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.